7
3
1
0
0

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, ağustos ayı içinde düzenlediği Unpacked etkinliği kapsamında Galaxy Note 20 serisiyle birlikte Galaxy Watch 3 isimli akıllı saatini duyurmuştu. Teknik özelliklerinden ziyade oldukça şık tasarımıyla dikkat çeken bu akıllı saat, an itibarıyla ülkemizde de satın alınabiliyor. 

Samsung tarafından yapılan açıklamalarda, bu akıllı saatin 41 mm ve 45 mm'lik iki versiyonunun olacağı ifade edilmişti. Bir akıllı saatte bulunması gereken neredeyse tüm özelliklere sahip olan Galaxy Watch 3, 8 GB depolama alanıyla da dikkat çekiyordu. Ayrıca Samsung'un Exynos 9110 işlemcisinden güç alan akıllı saat, bu gücü 1 GB RAM ile destekliyor. YouTube ekibimiz şimdi, sizler için bu akıllı saati detaylıca inceledi.

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung Galaxy Watch 3'ün belki de en etkileyici özelliği, kablosuz şarj desteğine sahip olması. Şirket, bugün pek çok akıllı saatte bulunan şarj PIN'lerini kaldırarak, Galaxy Watch 3'te daha etkileyici bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Ayrıca bir kullanıcı, sahip olduğu kablosuz tersine şarj destekli bir Galaxy telefonu kullanarak da akıllı telefonunu şarj edebiliyor. Bu sayede kullanıcılara daha rahat bir kullanım deneyimi sunuluyor.

Tizen 5.5 işletim sistemiyle çalışan akıllı saat, sahip olduğu ivmeölçer, barometre, jiroskop ve kalp atışı sensörleriyle pek çok takibin yapılmasına imkan tanıyor. Ayrıca Samsung, bu akıllı saatle gelişmiş bir uyku takibi sistemi de sunuyor. İşte YouTube ekibimiz, tüm bu özelliklere sahip olan Galaxy Watch 3'ü sizler için deneyerek, oldukça ilginizi çekecek bir video oluşturdu. Bu arada, bu videomuzu Webtekno Plus kanalımız üzerinden paylaştığımızı hatırlatalım.

Samsung Galaxy Watch 3

Samsung'un yeni akıllı saatine hemen sahip olmak isterseniz, bulunduğunuz yerdeki Samsung satış noktalarını ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca şirket, yeni akıllı saatini kendi internet sitesi üzerinden de satışa sunmuş durumda. Samsung'un resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre Galaxy Watch 3'ün 41 mm'lik versiyonuna 2,099 TL, 45 mm'lik versiyonunaysa 2,299 TL karşılığında sahip olabiliyorsunuz.

7
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
7
3
1
0
0