Çentiklere Veda: Samsung Galaxy Z Fold 2 Kanlı Canlı Görüntülendi

42
2
2
2
2
Samsung'un 3. katlanabilir akıllı telefonu olacak Galaxy Z Fold 2, ismini onaylayan ve tasarımını gösteren bir fotoğrafla ortaya çıktı. Samsung, yeni katlanabilir akıllı telefonunda delikli ekrana geçiş yaparak ekran/gövde oranını artırıyor.

Samsung, gelecek hafta gerçekleştireceği lansman etkinliği ile beraber 5 yeni ürününü tüketicilerin beğenisine sunacak. Bu ürünler; Galaxy Note20 ailesi, Galaxy Watch 3, Galaxy Tab S7 ailesi, Galaxy Buds Live ve tabiki Galaxy Z Fold 2.

Samsung, geçtiğimiz yıl karşımıza çıkan ilk katlanabilir akıllı telefonunu Galaxy Fold ismiyle piyasaya sürmüştü. İkinci nesil katlanabilir akıllı telefonu ise bu isimden tamamen alakasız olan Galaxy Z Flip ismiyle karşımıza çıkmıştı.

Samsung Galaxy Z Fold 2'nin kanlı canlı fotoğrafı

Galaxy Z Fold 2

Hemen yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf, Samsung’un yeni katlanabilir akıllı telefonunun tasarımını ortaya çıkarmakla birlikte şu ana kadar sızıntılar dahilinde bilinen ismini de onaylamış oluyor.

Galaxy Fold ve Galaxy Z Flip’te birbirinden bağımsız iki ayrı isimlendirme yolu seçen Samsung, Galaxy Fold’un devam ürününü ise Galaxy Z Fold 2 olarak isimlendirerek katlanabilir akıllı telefon serisinin Galaxy Z ismiyle devam edeceğini göstermiş oldu.

Samsung Galaxy Z Fold 2 konsepti

Galaxy Z Fold 2 konsept

Fotoğrafta görüldüğü üzere Galaxy Z Fold 2, Galaxy Fold’daki devasa çentiğin aksine tek ön kameralı, delikli ekran tasarımıyla gelecek. Bu nedenle Galaxy Z Fold 2’nin en azından Galaxy Fold’a kıyasla çok daha yüksek ekran/gövde oranı sunacağını söyleyebiliriz.

Galaxy Z Fold 2’nin uçtan uca ikinci ekran, Galaxy S20 Ultra’ya yakın bir kamera performansı ve amiral gemileriyle yarışan bir donanıma sahip olması bekleniyor.

42
2
2
2
2
Emoji İle Tepki Ver
42
2
2
2
2