Samsung, Unpacked Etkinliğinde Hangi Ürünleri Duyuracağını Açıkladı (Video)

23
2
2
1
1
Samsung, 5 Ağustos'ta düzenleyeceği 'Unpacked' isimli etkinliği ile ilgili bir tanıtım videosu hazırladı. Hazırlanan tanıtım videosu, Unpacked etkinliğinde hangi ürünlerin duyurulacağını gözler önüne seriyor. Buna göre tüketiciler 5 Ağustos'ta, Samsung'un 5 adet premium özelliklere sahip ürünüyle tanışacaklar.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, şu sıralar hareketli bir sürecin içerisinde. Çünkü şirket, 5 Ağustos'ta bir etkinlik düzenleyecek ve bu etkinlik kapsamında da başta Galaxy Note 20 serisi olmak üzere yeni ürünlerini tanıtacak. Şirket şimdi, "Unpacked" isimli etkinliği ile ilgili bir tanıtım videosu yayınladı. Samsung'un yayınladığı video, Unpacked etkinliğinde hangi ürünlerle tanışacağımızı gözler önüne seriyor.

Samsung'un yaklaşmakta olan Unpacked etkinliği, teknoloji tutkunlarının bir süredir takibindeydi. Ortaya atılan iddialar ve yapılan açıklamalar, bu etkinlikle ilgili bazı detayları gün yüzüne çıkarmıştı ancak en azından şu ana kadar netleşmemiş bir durum vardı. Bu durum, Samsung'un premium özelliklere sahip olan bir ürününü 5 Ağustos'tan önce tanıtıp tanıtmayacağıydı. Paylaşılan video, bu soru işaretini giderecek detaylar sergiliyor.

Samsung

Samsung'un YouTube aracılığıyla servis ettiği tanıtım videosu, Unpacked etkinliğinde Samsung'un 5 premium ürününü göreceğimizi açıkça gösteriyor. Bu ürünlerin neler olduğuna yakından bakacak olursak;

  • Galaxy Note 20
  • Galaxy Z Fold 2
  • Galaxy Tab S7
  • Galaxy Buds Live
  • Galaxy Watch 3

Samsung hayranları, 5 Ağustos'ta dolu dolu bir Unpacked etkinliği izleme imkanı yakalayacaklar. Paylaşılan tanıtım videosu ile birlikte Samsung'un yeni ürünleriyle ilgili bugüne kadar ortaya atılan iddialar ve kafa karışıklıkları da nihayet son bulmuş oldu. 

Samsung'un tanıtım videosuyla birlikte, Unpacked etkinliğinde iki telefon, bir tablet, bir kablosuz kulaklık ve bir de akıllı saat ile tanışma imkanı yakalayacağız. Şirketin, yaklaşmakta olan yeri ürünleri zaten bir süredir merak konusuydu. Düzenlenecek etkinlikle birlikte Samsung, yeni ürünlerini tüm detaylarıyla tüketicilerin beğenisine sunmuş olacak. 

Samsung'un 5 Ağustos'ta düzenleyeceği 'Unpacked' etkinliği için hazırlanan tanıtım videosu

Kaynak : https://9to5google.com/2020/07/27/samsung-unpacked-2020-trailer-teaser/
23
2
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
23
2
2
1
1