Sekiro: Shadows Die Twice Satışları 5 Milyon Kopyayı Aştı

15
4
1
0
0
FromSoftware tarafından geliştirilen aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice, toplamda 5 milyon kopyayı geride bırakarak alanında oldukça önemli bir eşiği geride bırakmayı başardı.

Son yıllarda geliştirilen pek çok oyun ciddi satış rakamlarına ulaşabiliyor, yüz milyonlarca dolarlık cirolar elde edebiliyor. Benzer bir başarı göstermesi beklenen son oyunlar arasında Sekiro: Shadows Die Twice adlı yapım da yer alıyor. 

FromSoftware tarafından geliştirilen ve dağıtımcılığını Activision’ın üstlendiği Sekiro: Shadows Die Twice oyununa dünya çapında büyük bir ilgi var. Bu ilginin karşılığı olarak firmadan yapılan açıklamada oyunun fiziksel kopya satışlarının 5 milyonu aştığı açıklandı.

Ödüllü oyun önemli bir barajı aştı

sekiro

Mart 2019 tarihinde raflardaki yerini alan yapım, aradan geçen zamanda hem oyuncuların hem de eleştirmenlerin beğenisini kazanmayı başardı. Hali hazırda çok ciddi bir satış başarısı yakalayan yapım, fiziksel kopya satışlarında da 5 milyon barajını geride bıraktı. 

29 Ekim’de yeni bir güncelleme alacak olan yapımın satış rakamları da güncellendi. Yaklaşık bir yıl önce açıklanan son satış miktarı, dünya çapında 3,8 milyon adet olmuştu. Son açıklamayla satışların en az 1,2 milyon adet daha arttığı ortaya çıkmış oldu.

Sekiro: Shadows Die Twice oyunu şu anda Xbox One, PS4 ve PC oyuncuları tarafından oynanıyor. Fiziksel kopya satışlarına ek olarak oyunun dijital versiyonu da çeşitli oyun platformlarında yer alıyor. 

Sekiro güncelleme almaya devam ediyor

sekiro shadows die twice

Sonbaharda bir kez daha güncelleme alacak olan oyun, yeni güncelleme ile yakın zamanlarda Google Stadia platformunda da desteklenmeye başlayacak. Yeni güncelleme ile oyuna gelecek özellikler arasında daha önce yendiğimiz bölüm sonu canavarlarına tekrar meydan okuyabileceğiz. 

Ayrıca yeni güncelleme ile birlikte ana karakterimiz olan Wolf ve Remnantlar olarak adlandırılan hayaletimsi varlıklar arasında yeni mesaj formları ile iletişim kuracağız. Önümüzdeki aylarda güncelleme hakkında daha fazla şey öğrenmemize kesin gözüyle bakılıyor. 

Kaynak : https://gamingbolt.com/sekiro-shadows-die-twice-crosses-5-million-units-sold
15
4
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
15
4
1
0
0