Skype Insider'a Dosyaları Ön İzleme Özelliği Getiren Bir Güncelleme Yayınlandı

4
1
0
0
0
Windows Insider programına dâhil olan kullanıcıların kullanabildiği Skype Insiders, tüm Skype kullanıcılarının uzun süredir beklediği bir özelliğe yeni güncellemesiyle birlikte kavuştu.

Skype Insiders, hemen hemen herkesin kullandığı Skype'ın bir ön izleme sürümü olarak bir süredir hizmet veriyor. Skype Insiders sayesinde Skype'ın ana sürümüne gelmesi planlanan tüm güncellemeleri önceden deneyimleyip fikirlerinizi iletebiliyorsunuz. Böylece hem kullanıcılar yeni özellikleri test edebiliyor hem de geliştiriciler istedikleri geri dönüşleri alabiliyorlar.

Bugün gelen bir güncellemeyle birlikte uzun süredir beklenen bir özellik, sonunda Skype Insiders'a ulaştı. 8.42.76.37 sürüm numarasıyla yayınlanan yeni güncelleme, herhangi bir dosya ya da fotoğraf göndermeden önce ön izleme olanağı sunuyor. Aslında oldukça basit bir özellik olsa da daha önce göndermek için bir kez yüklediğimiz bir dosyayı ya da fotoğrafı görüntülemeye imkân yoktu. Yeni güncellemeyle birlikte bu özellik de Insiders üyelerinin kullanımına sunuldu.

Windows Insiders programına dâhilseniz, Skype Insiders'ın en yeni güncellemesini bu bağlantıdan indirebilirsiniz.

Kaynak : https://www.windowscentral.com/skype-insiders-can-now-preview-photos-and-files-sending-them
4
1
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
0
0
0