Son Güncellemeyle Tekrar İyileştirilen Samsung Galaxy S10'un Etkileyici Kamera Performansı

57
3
2
2
0
Samsung, Galaxy S10 ailesi için bir güncelleme daha yayınladı ve cihazların kamerasını bir kez daha iyileştirdi.

Samsung, şirketin en güncel amiral gemisi olan Galaxy S10 için yeni bir güncelleme yayınladı. Mayıs güvenlik güncellemelerini de içinde barındıran yeni Galaxy S10 güncellemesi, özellikle kamera konusunda önemli iyileştirmeler barındırıyor.

Yeni güncelleme, Galaxy S10 kamerasının gece modu özelliğini iyileştirmeye odaklanıyor. Güncelleme ile birlikte düşük ışıklı ortamlarda çekilen fotoğrafların kalitesi artırılırken, gece modunda geniş açı kameranın kullanımına izin veriliyor.

Yukarıdaki ve aşağıdaki fotoğraf örneklerinden de görebileceğiniz gibi gece modu iyileştirmesi, fotoğraflardaki kumlanmanın giderilmesi noktasında büyük bir yenilik getirmiyor. Bununla birlikte parlaklık, daha fazla detay gösterecek şekilde artırılmış durumda.

Güncellemenin getirdiği en büyük yenilik, geniş açı kameranın gece modunda kullanılabiliyor olması. Ana kameranın f/1.5, geniş açı kameranın ise f/2.2 diyaframa sahip olduğunu düşünürsek bu gerçekten etkileyici bir özellik.

Yine de geniş açılı gece modu fotoğraflarından beklentinizin büyük olmamasını tavsiye ederim. Zira bu fotoğraflar dijital olarak düzeltilecek ve standart gece modu fotoğraflarına göre kumlanmanın bir miktar daha fazla olması muhtemel.

İyileştirmeler çok üst düzey olmasa da Samsung’un Galaxy S10 kameralarını iyileştirmek için sürekli olarak güncellemeler yayınlıyor olması kullanıcıların memnun olacağı bir konu. Güncelleme ilk olarak İsviçre’de yayınladı. Türkiye’ye ne zaman geleceğini henüz bilmiyoruz.

Kaynak : https://www.sammobile.com/2019/05/23/big-galaxy-s10-update-brings-improved-camera-night-mode-and-more/
57
3
2
2
0
Emoji İle Tepki Ver
57
3
2
2
0