Sonbaharda Çıkacak 4 Yeni PlayStation 4 Kolu Tanıtıldı

30
5
3
2
1
Sony PlayStation 4 oyun konsolu için dört yeni Dualshock 4 piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Gerçekleştirilen duyuru ile birlikte oyun kollarının ilk görüntüleri ortaya çıktı.

Sony PlayStation 4 günümüzün en popüler oyun konsollarından birisi. Sony, PlayStation 5’e yavaş yavaş hazırlanmaya başlamış olsa da PS4 kullanıcılarını gözardı etmiyor. Firma bu yılın sonbaharında 4 yeni oyun kumandasını piyasaya sürecek. Yeni kumandaların renkleri mor, kırmızı kamuflaj, titanyum mavisi ve rose gold olarak belirlendi. 

Dualshock kumanda ailesinde şu anda 25’ten fazla renk seçeneği var. Bu renkler arasında jet siyahı, dalga mavisi, gün batımı turuncusu ve kırmızı kristal gibi renkler yer alıyor. 

playstation-4-eylül-2019-dualshock-4-renkleri

Eklenen dört yeni renk arasında elektrik mor, kontrastı belli eden iki farklı renk tonuna sahip olacak. Kırmızı kamuflaj ise klasik Dualshock kumandasının kırmızı, siyah ve kahverengi bir versiyonu olacak. Bu kumandadaki detaylar ise gümüş rengi. Titanyum mavisi kumandada ise metalik renkler ve açık mavi detayları mat mavi tonları destekleyecek. Rose gold ise metalik altın rengine yedirilmiş hafif pembe tonuyla sofistike bir kumanda olacak.

Kasım sonunda rose gold kumandaya ek olarak aynı renkte bir de kulaklık piyasaya sürülecek. Kulaklığın adı Rose Gold Edition headset olacak.

playstation-4-duashock-4-kasım-2019-sınırlı-satış

Dört kumanda da Eylül 2019’da satışta olacak. Kulaklık ise Kasım’da piyasaya çıkacak. Ayrıca berry blue, günbatımı turuncu, mavi kamuflaj ve altın rengi Dualshock 4 kumandalar da Kasım 2019’a özel olarak kısıtlı süreliğine geri dönecek.

Kaynak : https://blog.eu.playstation.com/2019/08/15/get-your-first-look-at-four-new-dualshock-4-wireless-controller-colours-out-this-autumn/
30
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
30
5
3
2
1