Sony, Ekstra Bass Özellikli Yeni Kablosuz Kulaklığını Duyurdu: İşte Fiyatı ve Özellikleri

23
7
5
3
2
Sony, ekstra bass ve gürültü önleyici özellikli kulaklarına bir yeni üye daha eklemeye hazırlanıyor. WH-XB900N olarak isimlendirilen kablosuz kulaklık, üstün ses kalitesine sahip ve ağustos ayında raflardaki yerini alacak. Kulaklığın fiyatı ise 278 dolar.

Sony, kulaklıklar konusunda başarılı işler ortaya koyuyor. Sony'nin ürettiği pek çok model olmasına rağmen ekstra bass özellikli kablosuz kulaklıkları, kullanıcılar tarafından sıkça tercih ediliyor ve piyasanın daima çok satan ürünlerinden olmayı başarıyor. Üretilmiş olan yeni kablosuz kulaklıklarıyla Sony, bir kez daha farkını ortaya koyuyor. İşte Sony'nin yeni kablosuz kulaklık modeli WH-XB900N;

WH-XB900N'in teknik detaylarına bakmak gerekirse; kablosuz kulaklık ekstra bass ve gürültü önleme özelliğine sahip. 30 saatlik kullanım süresine imkan veren WH-XB900N, akıllı telefonlarınızda bulunan Google Asistan ve Siri gibi asistanlarla da optimize edilmiş durumda ve rahatlıkla kullanılabiliyor. Ayrıca kulaklık üzerinden kontrollerinizi yapabilmeniz için dokunmatik bir bölge de bulunuyor.

Önümüzdeki ağustos ayında piyasaya çıkacak olan WH-XB900N'in siyah ve mavi renkleri olacak. Ürünün fiyatı ise 278 dolar (yaklaşık 1.700 TL) olarak belirlenmiş durumda.

Kaynak : https://www.techradar.com/news/sonys-extra-bass-range-gets-new-wireless-noise-cancelling-headphones
23
7
5
3
2
Emoji İle Tepki Ver
23
7
5
3
2