Sony, PS4 İçin Yeni Bir Sansür Politikası Olduğunu Reddetti

11
4
3
2
1
Sony sözcüsü, PlayStation 4 için eski politikalarını uygulamaya devam ettiklerini, sansür konusunda herhangi bir yeniliğin olmadığını söyledi.

Geçtiğimiz haftalardaki bir Wall Street Journal haberinde Sony'nin, PlayStation 4 oyunlarında yetişkin içerikli görüntüler için sıkı önlem aldığı iddia edildi. Ancak Japon oyun haber sitesi Game Spark'ın haberine göre Sony sözcüsü, yetişkin içerikli görüntüler için yeni kural veya politikalarının olmadığını, Sony'nin daha önce geçerli olan politikaları uyguladığını açıkladı.

Sony'nin politikaları, potansiyel olarak rahatsız edici olduğu düşünülen oyunlar için denetlemeyi öngörüyor. Sony sözcüsü, yaptığı açıklamada platformalarının her türlü oyuncu için uygun bir yer haline gelmesini istediklerini söyledi ve bu durumun doğrudan yetişkin içerikli oyunlara etki ettiğini açıkladı.

Oyuncular ve oyun yapımcıları için bu, her zaman önemli bir konu oldu ve olmaya devam ediyor. Ancak bu durumun büyük bir kesime göre oyunlar üzerinde somut bir etkisinin olduğu söylenemez. Hatta çoğu oyuncu, bunun bir sorun olarak gündeme geldiğinin bile farkında olmayabilir.

Kaynak : https://comicbook.com/gaming/2019/04/27/ps4-sony-censorship-playstation-policy/
11
4
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
11
4
3
2
1