Playstation Now 700 Bin Kullanıcıya Ulaştı

10
6
4
0
0
Playstation Now, hizmetlerini indirilebilir hale getirdikten sonra, kullanıcı sayısını her geçen gün biraz daha arttırdı. 2014 yılında yeniden başlatılan servis, her yıl ortalama %40 büyüme gerçekleştirdi. Playstation Now, bugün yaklaşık 700.000 kullanıcıya ulaşmış durumda

PlayStation oyunlarının bulut üzerinden oynanabilmesini sağlayan online servis PlayStation Now, başlangıçta piyasaya ne kadar uyum sağlayamasa da, sonrasında güzel bir büyüme istikrarı yakalamayı başardı. Playstation’un abonelik servisi, geçen yıl oyunları indirilebilir hale getirdikten sonra büyüme grafiğini hızlıca yukarıya taşıdı. Ancak hala rakibi Xbox Game Pass’ın kullanıcı sayısına yetişemedi.

Şirketin mali işler müdürü Hiroki Totoki, yaptığı açıklamada, PS Now hizmeti sayesinde indirilebilir PS4 oyunlarında kullanıcıların ortalama oyun süresinin iki katı kadar arttığını belirtti. Totoki, açıklamasını şu şekilde gerçekleştirdi:

Hizmetin ilk kullanıma sunulduğu ilk dönemlerde canlı yayın servisiyle uğraştım ve gerçekten kötüydü. Sağlam bir internet bağlantısı olsa bile inanılmaz derecede gecikmeler yaşanıyordu. Ayrıca yüksek kaliteli oyunların akışını destekleyen bir altyapıya sahip değildik. Bu yüzden, işin başından itibaren PlayStation Now bana kötü bir tat veriyordu. Ancak, dürüst olmak gerekirse hizmet, oyunları indirilebilir hale getirdikten sonra işler değişti. Artık Xbox Game Pass ile çalışırken aldığım keyif kadar  PlayStation Now servislerinde de keyif alır hâle geldim."

Oyunların indirilebilir içerik hâline getirilmesi, hem şirketin CFO'su Hiroki Totoki'yi, hem de oyun severleri oldukça mutlu etmiş gibi görünüyor. Playstation Now, bu büyüme istikrarıyla 1 milyon kullanıcı sayısına önümüzdeki yıl rahatça ulaşabilir.

Kaynak : https://www.dualshockers.com/playstation-now-700000-users/
10
6
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
10
6
4
0
0