Suicide Squad: Kill The Justice League'in Beklentileri Artıracak 4 Dakikalık Fragmanı Yayınlandı

42
6
3
3
0
DC FanDome etkinliğinde tanıtılan Suicide Squad: Kill The Justice League oyunu, 2022 yılında PC, PS5 ve Xbox Series X için yayınlanacak. Oyunda Rocksteady imzası bulunacak.

Özellikle Arkham serisi gibi oyunlarıyla süper kahramanlara ait oyunların da kaliteli olabileceğini kanıtlayan DC, dün gerçekleştirdiği DC FanDome etkinliğinde de yeni oyunlara yer verdi. Bu oyunlardan biri de Suicide Squad: Kill The Justice League oldu.

Rocksteady tarafından geliştirilecek olan oyunun çıkış tarihi ise 2022 olarak açıklandı. Oyun ayrıca Arkham Evreni içerisinde yer alacak ve o serinin bir devamı olan bir hikaye anlatacak. Burada yapımcıların yorumuyla bir Suicide Squad ekibi göreceğiz.

Suicide Squad: Kill The Justice League fragmanı:

Suicide Squad: Neden herkesi vurmuyoruz ki?

suicide squad

Suicide Squad: Kill The Justice League aslında 4 oyuncuya kadar bir arada oynanabilen bir oyun olacak. Bu açıdan bakıldığında benzer bir takım çalışması mantığına sahip üçüncü şahıs nişancı oyunları ile büyük benzerlik taşıyor.

Oyunu 4 kişilik bir ekiple oynayabileceğimiz gibi tek başımıza da oynayabiliyoruz. Tek kişilik modda da çok oyunculu oynarken de karakterler arasında geçiş yapabilmek mümkün oluyor. Bu anlamda oyun biraz daha farklı bir mekanik sunuyor.

Oyunda ekibin her üyesi kendine has hareketler yapabilecek. Açık dünya olarak tasarlanan oyunda Metropolis sokaklarında envai çeşit silahla ortalıkta gezinebilecek, silahları kişiselleştirebileceğiz.

Görevimiz kahraman avı

kill the justice league

Hikaye anlamında bakarsak da Suicide Squad: Kill The Justice League, Harley Quinn, Deadshot, Captain Boomerang ve King Shark’ın “Dünya’yı kurtarmak için imkansız bir göreve çıkışını” konu alacak. Bu görevde amaçları ise süper kahramanları öldürmek olacak.

Filmlerde de gördüğümüz üzere boynunda bir patlayıcı bulunan ekip üyeleri, bir araya gelip görevleri yerine getirmekten başka bir seçeneğe sahip değiller. Bu yüzden de Amanda Waller’ın Task Force X adı verilen ekibinin bir parçası oluyorlar.

Oyun hakkındaki bilgiler şimdilik bu kadar. Yeni bilgiler açıklandıkça biz de sizlere ulaştıracağız.

Kaynak : https://www.vg247.com/2020/08/23/suicide-squad-kill-the-justice-league-pc-ps5-xbox-series-x-2022/
42
6
3
3
0
Emoji İle Tepki Ver
42
6
3
3
0