0
0
0
0
0

Akıllı robot süpürge tavsiyesi arayanlara yeni önerimiz Sunny Hero Power’ı inceliyoruz. 2 santimetreye kadar bütün engelleri kendi kendine aşabilen Hero Power, bu sayede halıların üzerine çıkabiliyor ve onları da süpürebiliyor. 2000 PA çekiş gücü ve toz toplama fırçaları sayesinde rakipleri kadar etkili bir temizlik imkanı sunuyor.

Lazer sistemi ile odaları modelleyen Hero Power, bu odalara dilediğiniz takdirde ayrı ayrı süpürme işlemi uygulayabiliyor. İçerisindeki farkı süpürme modları sayesinde de bulunduğu zemine göre emiş gücünü otomatik olarak ya da sizin tercihiniz ile ayarlayabiliyor. Sessiz modda 60 desibel seviyesine kadar düşen gürültü miktarı sayesinde, evde olsanız bile temizliğe devam edebiliyor.

Ayrıca Sunny Hero Power’ın 370 ml’lik bir su tanki ve paspas modu da bulunuyor. Bu sayede tozunu aldığı bölgeleri geriye dönerek paspaslayabiliyor. Sesli asistanlar ile eşleştirip sesli komutlarla çalıştırabileceğiniz robot süpürge, hem Sunny Hero mobil uygulamasından hem de kutusundaki uzaktan kumandasından kontrol edilebiliyor.

Sunny Hero Power'ın özellikleri incelemek ve satın almak için burada bulunan bağlantıyı ziyaret edebilirsiniz.

0
0
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
0
0
0
0
0