7
2
1
1
0

Akıllı telefonların artan fiyatları, bu cihazların daha önemli olmasını sağlıyor. Uzun aylar boyunca taksitini ödeyerek aldığımız telefonların, zarar görmesini istemediğimiz için de kılıflarla koruma altına alıyoruz. Bu kılıflara artık alışmış olsak da telefonun milimetrelik hesaplarla yapılan tasarımları kullanamıyoruz. 

Bugün ise, bu kılıflara alternatif olarak satılan 360 derece telefon kaplamalarını inceledik. Telefonun rengini de değiştiren bu kaplama kılıfları yakma ve çizme testlerine soktuk. Dayanıklılık konusunda beklentilerimizin fazlasıyla altında kalan bu kılıflar, günlük kullanımda belki belirli bir seviyede koruma sağlayabilir, ancak kendisinden beklenenleri karşılayamaz gibi duruyor. 

Telefonun korunmasının yanında bir diğer özelliği de tasarım değişikliği. Satın aldığınız kapağa göre çeşitli tasarımlarla gelen bu kılıflar, gözlemlerimize göre telefonları son derece kalitesiz gösteriyor. “360 derece telefon kaplama” adı altında satılan bu ticari ürün, çok da sağlıklı olmadığını düşündüğümüz malzemelerden yapılmış gibi görünüyor. 

Eğer sizler de videoyu merak ediyorsanız, lafı daha fazla uzatmadan sizleri video ile başbaşa bırakıyorum. Herkese iyi seyirler.

7
2
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
7
2
1
1
0