Tesla, Tüm Akıllı Telefonlarla Uyumlu 4 Yeni Duvar Kağıdı Yayınladı

15
8
6
1
0
Tesla, daha renkli ve daha 'enerjik' bir ekran isteyenler için 4 yeni duvar kağıdı tasarımı paylaştı. Duvar kağıtları, hem Tesla otomobillerin bazı özelliklerini gösteriyor hem de güzel bir görsellik sunuyor.

Bugünlerde hem fiyatları hem de stok durumu nedeniyle yeni bir otomobil almak pek de kolay bir şey değil. Konu, Tesla gibi resmi olarak Türkiye’de bulunmayan markalara geldiğinde ise yeni bir otomobil satın almak neredeyse imkansız hale geliyor.

Tesla China Twitter hesabı, henüz bir Tesla sahibi olmayan ya da sahip olduğu Tesla’yı hayatına daha fazla entegre etmek isteyenler için 4 yeni yüksek çözünürlüklü ve şık Tesla duvar kağıdı yayınladı. 

duvar kağıdı

‘Enerjik’ olarak nitelendirilen duvar kağıtları, Tesla otomobillerin dış tasarımını göstermenin dışında elektrikli yapısını, devasa multimedya ekranını ve yukarı açılır kapılarını da gösteren duvar kağıtları, özel renk tonları ile hoş bir görsellik sunuyor.

Tesla China’nın paylaşmış olduğu duvar kağıtlarını tam boyutlu olarak indirmek için buraya tıklayabilirsiniz. Ayrıca akıllı telefonunuz için birbirinden güzel duvar kağıtları bulabileceğiniz 15 uygulama için buraya, MIUI 12’nin Süper Duvar Kağıtları özelliğini herhangi bir akıllı telefona kurmak için de buraya tıklayabilirsiniz.

15
8
6
1
0
Emoji İle Tepki Ver
15
8
6
1
0