Tesla’nın Baştan Aşağı Yenilediği Muhteşem Araç İçi Dizaynı (Video)

34
4
4
1
1
Tesla’nın Baştan Aşağı Yenilediği Muhteşem Araç İçi Dizaynı (Video)
Yakında Türkiye’deki faaliyetlerine başlayacak olan Tesla, 2018 model üst düzey otomobillerindeki araç içi dizaynı baştan aşağıya yeniledi. Bir YouTuber yeni Tesla Model S P100D sipariş edip, yeni tasarımı takipçileri için inceledi.

Tesla, çevreci bir firma olarak konumlandığı için araç içi dizaynında da bu konumlandırmanın hakkını veren detaylar sunuyor. Örneğin hiçbir dekor malzemesinde hayvansal ürünler kullanılmıyor, deri döşemeler koltuklarda ve direksiyonda yer almıyor. Genelde iç dizaynında metalik ögeleri kullanan Tesla, radikal bir tasarım değişikliğine giderek 2018 model üst düzey araçlarında yeni çizgilerini ön plana çıkarttı. 

YouTube kanalı InternetDude, sipariş ettiği 2018 model Tesla Model P100D ile yeni tasarımın detaylarını sunan bir video yayınladı. Önceki tasarımlarda ağır basan metalik renklerin yerini doğal çizgilere bıraktığı iç dizayn, geleneksel Tesla çizgisinden çok farklı görünüyor. 

Yeni Tesla tasarımının tüm detaylarına odaklanan video şu şekilde:

Artık metalik ve koyu tasarımları bırakarak doğal malzemeleri ön plana çıkartan Tesla’nın yeni araçlarıyla en önemli hedefi firmanın konumlandırmasına uygun standartlara kavuşmak. Özellikle performans açısından ön plana çıkan spor modellerini enerji kaynağı açısından “çevreci” olarak nitelendiren firma, bütünleştirici bir anlayışla hareket etmek istiyor. 

Son aylarda krizlerle mücadele eden firmanın pek çok stratejisinin de değiştiğini somut bir şekilde görmeye başladık. Genel çerçeveden Tesla’nın son aylarını değerlendirecek olursak firmanın bir dönüşüm sürecinde olduğunu görebiliriz. Bakalım ilerleyen aylarda yapılan bu çalışmaların yansımaları nasıl olacak. 
 

Kaynak : https://insideevs.com/tesla-newly-refreshed-interior-up-close/
34
4
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
34
4
4
1
1