Ülkemizde Satışa Çıkan Tesla'yı Yakında Bu Hallerde Görürseniz Şaşırmayın: Tuğra Çıkartmaları, Düğün Arabası ve Dahası...

32
10
9
1
0
Elon Musk'ın sahibi olduğu Tesla, sonunda Türkiye'ye geliyor. Bizler de bu aracın Türk insanının eline geçince yapabileceği bazı tasarım değişikliklerini eğlenceli bir şekilde ele almak istedik.

Elektrikli araba denildiğinde akla ilk gelen firma olan Tesla, sonunda Türkiye pazarına girdi. Tesla ilk aşamada Model Y ile piyasaya giriş yaptı. Sonrasında ise diğer modellerini ülkemizdeki yollarda daha sık görmeye başlayacağız. 

Hazır Tesla Türkiye'ye gelmişken bizler de şimdiden göreceğimiz manzaraları tahmin etmek istedik. Bunun için de ülkemizde görmeye alışık olduğumuz araba arkasına yazılan yazılar, düğün arabaları, garip araba çekme teknikleri gibi durumları Tesla marka araçlara ekleyelim dedik. Ortaya ise eğlenceli görseller çıktı.

Babaya saygı önemlidir. Ülkemizde ise bu durum arabanın arkasına dahi yazılır. Tesla, ülkemizde yaygınlaştığında bu tarz yazıları da görmeye başlarız.

Babam sağolsun yazan Tesla

Ticari taksilerde en büyük gider yakıtta oluyor. Tesla ülkemize geldiğinde yüksek menzilli Tesla'ların taksi olarak hizmete başladığını görmemiz mümkün.

Çiçek taksi tesla

Ülkemizde sık sık gördüğümüz şeylerden biri de bir markanın logosunu taşıyan şirket arabaları. Tesla da muhakkak bu tasarımlardan nasibini alacaktır.

Erpiliç Tesla

Araçların modelinin yanına türlü kelime oyunları eklemeyi seven bir milletiz. Eksik olan bazı şeyleri komik olması için tamamlayabiliyoruz.

Model Sami

Bu sebeple bizler de Tesla Model S'i "Model Sami" olarak tamamladık. Halihazırda Tesla Semi olduğu düşünüldüğünde çok da yabancılık çekilmeyecektir.

Birisi evleniyorsa düğüne gelecekleri araba muhakkak süslenir. Çiçekler, çeşitli kumaşlar, plakaya yapıştırılan "Mutluyuz", "Evleniyoruz" gibi yazılar olmazsa olmazlardandır.

Gelin arabası tesla

Gönül ister ki o tespih vites topuzuna yerleştirilsin, ancak maalesef Tesla'larda böyle şeyler yok.

Tesbihli tesla

O sebeple tespihi dikiz aynasına koyabiliriz. Ayrıca gündemden de kopmamak lazım. Tesla'nın o büyük ekranında Cüneyt Özdemir'in yayınlarını da izleyebiliriz.

Trafik bu ne olacağı belli olmaz. Şarjı biten Tesla görmeye şimdiden hazır olalım. Tofaş'ın iple çektiği Tesla görürsek çok da şaşırmamak lazım.

Tesla iktiren dayı

Sevdiklerinden uzak kalmanın acısını çeken kamyoncular, bu duygularını arabalarına yansıtmayı da severler. Tesla Semi'ye yazılacak yazılar hafızalarda oluşmaya başladı bile.

Al yazmalım Tesla Semi

Gerçekçi olalım, Tesla'nın işi zor. Ülkemizde çok sevilen otomobiller var. Eğer bu dostlarımız Tesla'yı severse "basık Tesla" gibi örneklerle karşılaşabiliriz.

Teslaşk

Togg, Tesla derken ülkemizde de artık elektrikli otomobil çılgınlığı başlamaya başladı. Tesla'nın otopilot yazılımı yaklaşık 150-175 bin TL arası. Sanayide ise 5 bin TL'ye çözülür diye düşünüyoruz.

Tesla ve Togg sanayide

Ülkemizde arabasının arkasına çeşitli tuğra motifleri ekleten pek çok insan var. Tesla otomobillerin de bu tarz tasarımlarla şekilleneceğini görebiliriz.

Tura Tesla

32
10
9
1
0
Emoji İle Tepki Ver
32
10
9
1
0