Tinder, Etkileşimli Dizisi Swipe Night'ı Uluslararası Kullanıcılarına Sunacak

5
5
3
2
1
Tinder, ilk kez geçtiğimiz yılın sonbaharında yayınlanan etkileşimli dizisi Swipe Night'ı uluslararası kullanıcılarına yayınlayacak. Şimdilik dizinin Türkiye'de yayınlanıp yayınlanmayacağı bilinmiyor.

Dünyanın en popüler arkadaş bulma uygulamalarından biri olan Tinder, herhangi biriyle yüz yüze buluşmanın çok da iyi bir fikir olmadığı COVID-19 pandemisi süresince kullanıcılarını uygulama içinde tutmak için farklı özellikler üzerinde çalışmaya başlamıştı.

İlk kez geçtiğimiz yılın ekim ayında ABD’deki Tinder kullanıcıları için yayınlanan ve Tinder’ın ilk etkileşimli dizisi olan Swipe Night’ın bu konuda arkadaş bulma uygulamasına ilaç gibi geldiğini söylemek mümkün.

swipe night

Yeni bir açıklama yayınlayan Tinder, Black Mirror: Bandersnatch benzeri etkileşimli bir eğlence sunan Swipe Night’ın Asya, Avrupa gibi uluslararası pazarlara açılacağını söyledi. Swipe Night ile Tinder, yeni biriyle buluşmaya çekinen kullanıcılarına farklı bir eğlence sunmayı amaçlıyor.

Tinder, Swipe Night’ın başta Asya olmak üzere erişime açılacağı diğer pazarlarda 12 Eylül itibarıyla erişilebilir olacağına ifade etti. Swipe Night, Asya ülkelerinde alt yazılı olarak yayınlanacak. Swipe Night’ın Türkiye’den izlenip izlenemeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

Swipe Night fragman

Kaynak : https://techcrunch.com/2020/09/03/tinders-interactive-video-event-swipe-night-will-launch-in-international-markets-this-month/
5
5
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
5
5
3
2
1