3
3
1
0
0

Teknolojik ürünleri sizler için detaylıca inceleyip yorumladığımız kanalımız Webtekno Plus’ta bugün, Townew’ın çöp derdini neredeyse sıfırlayan akıllı çöp kovalarını ele aldık. İncelediğimiz 3 ayrı modelin farklarını ve kolaylıklarını, bizzat kendi ofis artıklarımızı kullanarak deneyimledik.

İncelemelerimiz sonucunda gördük ki bir akıllı çöp kovasına sahip olmak günlük işleri çok daha kolay ve temiz hale getirebiliyor. Çöpün kokusuna da dokusuna da gelemem diyorsanız sizi direkt videoya alalım.

Koku ve sızdırma sorunu ortadan kalkıyor

akıllı çöp kutusu

Townew’ın çok küçük farklara sahip olan 3 farklı modelini incelemeye Townew Air X’ten başladık. Ofisimizdeki ‘akılsız çöplerde’ biriken envai çeşit çöpü bu çöp kutusuna doldurduk. Sensörlü otomatik kapak kapak sayesinde elimizi çöpe, kire sürmeden atıklarımızı kolayca kutuya attık. Ancak tabii ki bu ürünleri akıllı yapan tek şey otomatik kapakları değil. Bu çöp kutuları, kendi poşetini kendi bağlayan ve yenisini kendi yerleştiren bir mekanizmaya sahip. Bu mekanizma sayesinde poşetin dışı hariç hiçbir şeye elinizi sürmeden çöplerinizi dışarı atabiliyorsunuz.

Takılan çöp poşeti halkaları, otomatik değiştirilen 25 adet çöp poşeti sağlıyor. Yerleşik termoplastik sızdırmazlık teknolojisi sayesinde de çöplerinizden herhangi bir sıvı sızmıyor ve kötü koku yayılmıyor. Townew’ın T1 ve T Air Lite modellerine geldiğimizde de bazı küçük değişiklikler bizi karşılıyor. T Air Lite’ta bir kapak bulunmazken diğerlerinde sensörlü kapak bulunuyor. Ürünlerin şarj girişleri, pil kapasiteleri ve boyutları da farklılık gösteriyor.

çöp kutusu

Air X modeli, 13,5 litrelik bir çöp kapasitesine sahip. 2000 mAh’lık bir bataryası olan model Micro USB girişinden şarj oluyor. T Air Lite modeli 16,6 litrelik kapasite sağlarken bataryası da yine 2000 mAh’lık bir güç taşıyor. Şarj için de Type-C şarj kablosu kullanılıyor. Son olarak T1 modeli, 15,5 litre kapasiteye sahip. 2200 mAh batarya taşıyan çöp kutusu, DC şarj cihazıyla şarj oluyor. 

Townew akıllı çöp kutularının fiyatları:

  • Townew T1: 898 TL
  • Townew T Air Lite: 699 TL
  • Townew Air X: 959 TL
3
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
3
3
1
0
0