Türk Tasarımcıdan Ultra Gerçekçi iPhone XI Konsepti

67
26
20
7
5
Türk tasarımcı Hasan Kaymak, ultra gerçekçi iPhone XI tasarımları ile Apple'ın yeni saray mücevherlerine güzel bir bakış açısı sunuyor.

Son haftalarda iPhone XI, iPhone XIR ve iPhone XI Max hakkında neredeyse her gün bir sızıntı gerçekleşiyor. Bu sızıntı, söylenti ve tahmin bolluğu içinde yeni nesil iPhone’ların neye benzeyeceğini hayal etmek oldukça mümkün.

Türk tasarımcı Hasan Kaymak, analist raporları, sızıntılar ve söylentileri göz önünde bulundurarak 2019 model iPhone’lar için gerçek boyutlu konsept tasarımlar ortaya çıkardı. Bu tasarımlar, yeni iPhone’lardan ne beklemeniz gerektiğiniz net bir şekilde gösteriyor.

Çentik boyutunun küçülmesi, Apple hayranlarının en büyük beklentilerinden biriydi. Hasan Kaymak’ın tasarımları, Apple’ın böyle bir küçülmeye gitmeyeceğini gösteriyor. Cihazların tasarımındaki en büyük değişiklik ise arka kamerada görülüyor.

Apple, üçlü kamera kurulumu için yeni bir tasarım sunacak. Bu tasarım, Huawei Mate 20’nin kare tasarımlı kamerasına fazlasıyla benzeyecek. Farklı olarak ise bu kameralar cihazın köşesine, yan yatmış üçgen şeklinde konumlandırılacak.

Konsept görüntülerdeki kamera tasarımının asimetrik duruşu ve çıkıntısı nedeniyle hoş bir görüntü oluşturmadığını söyleyebiliriz. Muhtemelen Apple, kamera performansı ile tasarım konusundaki açığını kapatacaktır.

Kameralar konusundaki en ilginç detay, iPhone XI’nin iki kameraya sahip olmasına rağmen üçlü kamera kurulumu gibi kare kamera modülüne sahip olması. Apple’ın böyle bir tercih yapıp yapmayacağı kesin değil ancak göze pek de hoş görünmediği söylenebilir.

Kaynak : https://www.phonearena.com/news/iPhone-11-R-XS-Max-2019-molds-cases-images-new-design_id115969
67
26
20
7
5
Emoji İle Tepki Ver
67
26
20
7
5