Ücretsiz TweetDeck Dönemi Resmen Sona Erdi!

12
4
0
0
0
TweetDeck'i ücretli hale getiren süreç resmen başladı. Kullanıcılar, TweetDeck kullanmak istedikleri zaman otomatik olarak ücretli abonelik sistemine yönlendirilmeye başladılar.

Temmuz ayında sizlerle paylaştığımız bir haberimizde, şimdilerde X olarak andığımız namıdiğer Twitter'ın en sevilen yan uygulamalarından bir tanesi olan "TweetDeck"in ücretli hale getirileceğinden bahsetmiştik. Platformu 44 milyar dolar karşılığında satın alan Elon Musk, yeni dönem için resmen düğmeye basmış gibi görünüyor. Zira kullanıcılar, artık TweetDeck kullanmak istediklerinde yepyeni bir sayfa ile karşılaşmaya başladılar.

Edinilen bilgilere göre TweetDeck, artık XPro olarak isimlendirilecek. Hizmetten faydalanmak isteyen kullanıcıların, eskiden Twitter Blue olarak adlandırılan, şimdi ise X Premium olarak isimlendirilen abonelik paketini satın almak zorunda olacak. Eğer Google'da "TweetDeck" araması yapar ve hizmet sayfasına girmeye çalışırsanız, otomatik olarak X Premium satın alma sayfasına yönlendirildiğinizi görebilirsiniz.

Ücretli hale gelse de sunduğu özellikler değişmedi

TweetDeck

Elon Musk yönetimi, TweetDeck'i ücretli hale getirmiş olsalar da hizmetin sunduğu özellikler üzerinde herhangi bir değişiklik yapmadı. Kullanıcılar, geçmişte olduğu gibi şimdi de hesap yönetimlerini TweetDeck üzerinden gerçekleştirebilecekler. 

Şunu da belirtmeden geçmeyelim. TweetDeck için yeni dönem, an itibarıyla dağıtım aşamasında. Yani kullanıcılardan para isteme dönemi için artık an meselesi diyebiliriz. Ücretli TweetDeck herkes için kullanılabilir olduğu zaman, hizmetten faydalanmak için aylık 150 TL veya yıllık 1.570 TL ödeme yapılması gerekecek. Bu doğrultuda, hizmetin eski popülariteye sahip olup olmayacağını ilerleyen süreçte göreceğiz.

12
4
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
4
0
0
0