Twitch’in Efsanevi Yayıncısı Ninja Geri Dönüyor

43
9
4
4
2
Twitch’in Efsanevi Yayıncısı Ninja Geri Dönüyor
Twitch’in önemli isimlerinden olan ancak geçtiğimiz yıl başka bir platforma geçiş yapan yayıncı Ninja, Twitch ile özel bir anlaşma yaparak geri döndü.

Tyler "Ninja" Blevins, son bir yılı oldukça hareketli şekilde geçirdi. Ünlü yayıncı öncelikle Twitch platformundan ciddi bir meblağ karşılığında ayrılarak Mixer’a geçmişti. Facebook Gaming’in artıkları üzerine inşa edilen platform beklenen atılımı gerçekleştiremeyince haziran ayının sonlarında kepenkleri indirmek durumunda kalmıştı. 

Ninja, geçtiğimiz ağustos ayında ise Mixer yıkıntısından çok az hasarla kurtulabilen şanslı azınlıktan biri olmuş ve cebine milyon dolarlarla ölçülen bir meblağ koymayı başarmıştı. Yayıncı şimdi Twitch ile yeni bir sözleşme imzaladı.

Twitch’le uzun süreli sözleşme

“Yeni bir bölüm, sadece @Twitch’te.”

Ünlü yayıncı, Twitter’dan yaptığı paylaşımla bir kez daha Twitch ekranlarında yer alacağını da kesinleştirmiş oldu. Bu anlaşma pek çok açıdan oldukça büyük bir anlaşma olarak göze çarpıyor, özellikle de geçen yıldan bu yana yaşananları düşününce.

Ninja’nın gidişinin ardından kanalı pek de iyi idare edilememiş ve kanaldan yetişkin içerikler yayınlanmıştı. Öte yandan Blevins’in de yayıncılık alanında pek çok kişiye göre en akılda kalıcı figür olduğunu göz önüne alırsak yeni sözleşme alması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.

Twitch’e geri dönerek yayıncı son dönemde çıkan hangi platforma geçeceğine yönelik söylentilerine de noktayı koymuş oldu. Platformun eski yüzlerinden olan yayıncı, bir kez daha sitenin en çok izlenenlerinden olacaktır. Yayıncı bu defa daha serbest de olacak.

Yayınlar bu gece başlıyor

Ninja’nın yayınlarının bu gece başlaması bekleniyor. Eğlence sektörünün yükselen yıldızı olan yayıncılık sektöründe yer alan isimler artık ciddi anlaşmalar yapabiliyor, tıpkı sporcular gibi sponsorlar bulabiliyor. 

Anlaşma detayları ve Blevins’in Twitch’ten kaç para alacağı açıklanmamış olsa da anlaşmanın çok yıllık olduğu belirtiliyor. Fortnite’ta kendi özel kostümü de olan yayıncının hangi oyunları oynayacağı ise merak ediliyor. Bakalım Twitch-Ninja ikilisi eski günlerine dönebilecek mi?

Kaynak : https://www.theverge.com/2020/9/10/21430767/ninja-twitch-homecoming-return-mixer-shroud
43
9
4
4
2
Emoji İle Tepki Ver
43
9
4
4
2