Valve, Steam Oyunlarını Birçok Platformdan Oynamanızı Sağlayacak

29
3
2
1
0
Valve, bulut oyun sistemi furyasını kaçırmamak adına yeni bir adım atıyor. Şirket, Steam oyunlarınızı diğer platformlardan oynamanızı sağlayacak yeni özelliğinin beta sürümünü yayınladı.

PC Gamer’ın haberine göre Valve, fazla ses çıkarmadan Steam Link Anywhere’in bir beta sürümünü yayınladı. İsimden de anlaşılabileceği gibi bu uygulama; oyun bilgisayarınızı, oyunlarınızı her yerden oynayabileceğiniz bir bulut oyun sunucusuna dönüştürüyor.

Şirketin bu hamlesi, masaüstü konsolu Steam Link’i satıştan kaldırdığı için kafa karıştırıcı olarak yorumlanıyor. Valve, konsollarla artık işi kalmasa da hâlâ Steam Link uygulamalarını kullanıma sunmaya devam ediyor. Steam Link uygulaması, şu an Android cihazlar için indirilebilir durumda. Ancak uygulama, henüz beta sürümünde. Yani pek bir performans beklememek gerek. iOS ve Apple TV içinse durum henüz net değil.

Steam Link, yerel ağlarda oldukça iyi bir performans gösteriyor. Steam Link Anywhere ile birlikte performansınız, internet bağlantınıza göre şekil alacak. Eğer fiber internet bağlantınız yoksa, gecikme süresi oyunlar için oldukça yüksek olabilir. Valve tarafından geliştirilen Steam Link uygulamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/03/14/valve-lets-you-stream-steam-games-from-anywhere/
29
3
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
29
3
2
1
0