WhatsApp'a Nihayet Sohbetleri Kalıcı Olarak Sessize Alma Özelliği Geliyor

39
13
2
1
0
WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni bir özelliğe göre şu anda en fazla 1 yıl sessize alınabilen sohbetler, yakında kalıcı olarak sessize alınabilecek. Özelliğin ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor.

Bugün itibarıyla kamu çalışanlarının iş amaçlı kullanması yasaklanmış olsa da WhatsApp, dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması konumunda ve yakınlarımız ya da hızlı iletişim kurmamız gereken kişiler ile paylaşımda bulunmak için en iyi araçlardan biri olarak öne çıkıyor.

WhatsApp bu denli popüler olduğu için pek çok iş, arkadaş, eğitim ya da oyun odaklı sohbet grubu WhatsApp üzerinde kuruluyor ve çoğu kullanıcının dahil olduğu WhatsApp grubu sayısı onun üzerinde. Tahmin edebileceğiniz gibi bu denli fazla gruptan aynı anda bildirim almak fazlasıyla sinir bozucu ve bu bildirimleri kalıcı olarak engellemenin bir yolu bulunmuyor. Şimdilik…

WhatsApp sohbet bildirimlerini sessize alma seçenekleri (Şu anda/Güncellemeden sonra)

whatsapp bildirimlerini sessize alma

Şu anda WhatsApp, herhangi bir sohbeti sessize almak istediğinizde üç farklı zaman seçeneği sunuyor; 8 saat, 1 hafta ve 1 yıl. WABetaInfo tarafından aktarılan bilgilere göre ise WhatsApp, grup ve bireysel konuşmaları sessize alma seçeneklerinde değişikliğe gitmeye hazırlanıyor ve bu gerçekleştiğinde 1 yıllık sessize alma seçeneği yerini ‘her zaman’ seçeneğine bırakacak.

WABetaInfo'ya göre WhatsApp, yeni sohbet bildirimlerini sessize alma seçeneğini 2.20.197.3 sürümü ile kullanıcılarının beğenisine sunacak. Bununla birlikte mevcut beta sürümde yeni sessize alma seçeneğinin aktif olmadığını belirtelim.

Bazı WhatsApp grupları haddinden fazla aktif olabiliyor ve bu grupları kalıcı olarak sessize alamıyor olmak pek de hoş değildi. Dolayısı ile 1 yıllık sessize al seçeneğinin her zaman sessize al seçeneği ile yer değiştirecek olması pek çok kullanıcıyı memnun edecektir. Sonuçta kaçımız 1 yıl sonrasını planlayarak bir sohbeti sessize alıyoruz ki...

39
13
2
1
0
Emoji İle Tepki Ver
39
13
2
1
0