Will Smith’in Yer Aldığı 'Gemini Man' Filminin Fragmanı Yayınlandı

21
3
1
1
0
Will Smith’in Yer Aldığı 'Gemini Man' Filminin Fragmanı Yayınlandı
Aksiyon, bilim kurgu ve gerilim türlerinde yer alan Gemini Man’in fragmanı yayınlandı. Filmde bir değil, iki Will Smith yer alacak. Oyuncu kendi yaşındaki karakteri canlandırırken bir yandan da genç haliyle savaşacak.

Gemini Man filmi, Henry Brogin isimli, yaşı geçkin bir kiralık katilin bu gibi işlerden kurtulmak isteyişini ancak bunun adına çabalarken kendini bir savaşın içinde bulmasını konu alıyor. Will Smith’in oynadığı Henry Brogin karakteri, savaşta kendisinden 25 yaş daha genç olan klonuyla karşı karşıya kalıyor. Brogin’in fiziksel olarak en dinç ve en güçlü hallerini yansıtan bu genç klon, kendisinden yaşlı olan rakibinin her adımını tahmin edebiliyor.

Hem klon hem de asıl Brogin, çıkan savaştan ötürü tedirginlik duysalar da bu onları savaşmaktan alıkoymuyor. Fragmanın ilerleyen dakikalarında, genç klonun asıl Brogin’e motosikletini fırlattığını görüyoruz ve olaylar böylece kızışmaya başlıyor.

Filmin yönetmenliğini, Kaplan ve Ejderha gibi oldukça övgü gören filmlerin yönetmenliğini yapmış Ang Lee üstleniyor. Filmde ayrıca Sin City’nin Clive Owen’ı, Fargo’nun Mary Elizabeth Winstead’i ve Doctor Strange’in Benedict Wong’u gibi ünlü isimler bulunmakta. Başta filmin dağıtımının Walt Disney Pictures tarafından yapılması planlansa da, şu anda filmin haklarını Skydance Media yapım şirketi ve Paramount Pictures üstlenmiş durumda.

Filmin fragmanını aşağıda bulabilirsiniz:

Kaynak : https://www.polygon.com/2019/4/23/18507590/gemini-man-trailer-will-smith-ang-lee
21
3
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
21
3
1
1
0