Will Smith ve Arkadaşları, E-Spor Dünyasına 46 Milyon Dolarlık Devasa Bir Yatırımla Girdi

29
5
4
1
1
Güney Kore'de faaliyetlerinde devam eden Gen.G, Will Smith'in başlarında olduğu ve birçok popüler isimden oluşan ekipten 46 milyon dolarlık yatırım aldı. Son dönemde çok da iç açıcı bir performans sunmayan Gen.G'nin bu yatırımın ardından toparlanması bekleniyor.

League of Legends'ın Kore Şampiyonluk Ligi'nde mücadale eden ve aynı zamanda Seoul Dynasty takımının da ana şirketi olan Gen.G, uzun süredir eşi benzeri görülmemiş bir yatırım aldı.

Güney Kore merkezli popüler e-spor kulübü, açılan yeni fonun dahilinde ciddi miktarda parayı kasasına koymayı başardı. Fona en büyük desteği veren isimlerden biri ise ünlü Hollywood yıldızı Will Smith. Yaptığı yardımla birlikte kulübün yönetiminde de ciddi bir konumu olan Smith'in yanı sıra bir Japon futbolcu Keisuke Honda da hissedarlar arasında yerini aldı.

Konuyla ilgili konuşan Honda, heyecanlı olduğunu ve e-sporun Japonya'da da büyümekte olduğunu ekledi. Gen.G'nin yatırımcıları arasında ünlü NBA takımı Los Angeles Clippers'tan Dennis Wong da bulunuyor. Will Smith ve Keisuke Honda'nın yüklü yatırımlarının ardından e-spor dünyasına başka ünlülerin de el atması bekleniyor. Konuyla ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://www.ign.com/articles/2019/04/19/will-smith-has-invested-in-esports-organization-geng
29
5
4
1
1
Emoji İle Tepki Ver
29
5
4
1
1