Will Smith'in Oscar Sunucusunu Tokatlaması, Sosyal Medyanın Yeni Mizah Malzemesi Oldu: İşte Yapılan En Komik Paylaşımlar

99
5
2
1
1
Her türlü olayın mizah malzemesine dönüştüğü internet ortamı, elbette Will Smith'in Oscar Ödülleri'nde sunucu Chris Rock'ı tokatladığı anı da boş geçmedi. Will Smith'in tarihe geçen o anları, şimdiden binlerce meme için boş taslak görevi gördü. Biz de şu ana kadar paylaşılanlar arasından en eğlenceli olanları sizler için bir araya getirdik.

Bugün gerçekleşen 94. Oscar Ödül Töreni, tarihe geçecek bir skandala sahne oldu. Ünlü aktör Will Smith, eşi hakkında yaptığı espri nedeniyle canlı yayında ödül töreninin sunucusu Chris Rock’ın yanına giderek Rock’a sağlam bir tokat indirdi. Bu anlar, dünyanın dört bir yanındaki izleyenlerin ekranına yansırken, internet de yeni ‘meme’ taslağına kavuşmuş oldu..

Sosyal medya, Will Smith’in Chris Rock’ı tokatladığı anı gösteren kareyi kendi yaratıcılığıyla dolduran kişilerin paylaşımlarıyla doldu taştı. Biz de önümüzdeki yıllar boyunca paylaşılan meme’lerde sıkça göreceğimizden herkesin emin olduğu o anlar üzerine yapılan bazı paylaşımları bir araya getirelim dedik. Gelin, efsanevi meme’lerin bile yerini alacak o taslakla yapılan eğlenceli paylaşımlara göz atalım..

İnternetin yeni viral fotoğrafıyla tanışalım:

Sosyal medya meme'lerine yeni kart geldi:

will smith

Will'in Kudreti

[Muhammed Ali'nin gücü]

Bir kişi söylememesi gerektiği şeyi söylerken bu kartı oyna, bir Tweet, bir metin ya da durum. Onları Will'in 2022 Oscar Ödülleri'nde Chris'i tokatladığı güçle sanal olarak tokatla. Belki de onlara biraz mantık katar.

will smith

- Hafta sonunun keyfini çıkarmaya çalışan ben

+ Pazartesi

Bu da Will Ketchum

will smith

will smith

Ne ara yaptınız...

will smith

Hızını alamadı, evren evren dolaşmaya başladı

will smith

will smith

- Kendini şımartmak isteyen ben

+ Banka hesabım

will smith

- 2022'nin tüm meme'leri

+ Will Smith meme'leri

will smith

- 2022 sıkıcıdır

+ Will Smith

will smith

"Ben EfsaneyDİM"

will smith

- Neredeyse boş olan ketçap şişesi

+ Ben

Bonus:

will smith

99
5
2
1
1
Emoji İle Tepki Ver
99
5
2
1
1