WWE Universe, Mobil Platformlar İçin Kullanıma Sunuldu

15
3
3
2
1
WWE Universe oyunu, bugün itibarıyla mobil platformlar için kullanıma sunuldu. Konsol versiyonuyla oldukça benzerlik gösteren oyun, mobil platformların kısıtlamaları nedeniyle bazı temel özelliklerinden yoksun olsa bile WWE heyecanını hareket halinde yaşamak isteyenleri sevindirecek.

Glu Mobile, bugün WWE Universe oyununun App Store ve Google Play Store’dan sunulduğunu duyurdu. WWE Universe, bugüne kadar mobil cihazlarda en gerçekçi WWE deneyimini sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda oyuncular, başkalarına meydan okumadan önce hayallerindeki kadroyu kurabilecek ve eğitebilecekler.

Oyunda The Rock, Roman Reigns, Becky Lynch, Seth Rollins, Kofi Kingston, Ronda Rousey ve Andre The Giant gibi 240'tan fazla Superstar'ın olduğu geniş bir liste bulunuyor. Glu Mobile’nin genel müdürü ve CEO’su Nick Earl, oyunla ilgili şunları söyledi:

"WWE Universe, Glu Mobile ve WWE’nin tüm dünyadaki oyuncular için sınıfının en iyisi mobil eğlence sunma hedefinin doruk noktasıdır. WWE hayranlarının inanılmaz yetenekli bir ekibi tarafından geliştirilen oyun, oyuncuların zevk alacağı etkileyici bir oyun içi deneyim sağlayan oyun unsurları içeriyor ve gerçekçilik sunuyor. Bu oyunun, kullanıcılarımızın global olarak genişlemesini, spor türü için portföyümüzü desteklemesini bekliyoruz."

Oyun, 700'ün üzerinde benzersiz ring içi animasyonlar barındırıyor ve oyunculara hareket halindeyken WWE aksiyonunu yaşama olanağı sağlıyor. Oyun, konsol versiyonuyla benzer özelliklere sahip ancak mobil platformların getirdiği kısıtlamalar nedeniyle bazı temel özelliklerden yoksun.

WWE Universe oyununun mobil versiyonlarını indirmek için aşağıdaki bağlantıları kullanabilirsiniz:

Kaynak : https://wccftech.com/wwe-universe-mobile-now-available-on-android-and-ios/
15
3
3
2
1
Emoji İle Tepki Ver
15
3
3
2
1