Xiaomi'nin Sıra Dışı Bir Katlanabilir Telefon Geliştirdiğini Gösteren Patent

18
9
3
0
0
Xiaomi'nin yeni patenti, şirketin yeni katlanabilir telefonu hakkında yeni bilgiler ortaya çıkardı. Çinli akıllı telefon üreticisi sıra dışı bir telefonla karşımıza çıkabilir.

Samsung'un katlanabilir telefonu Galaxy Fold pek çok zorlukla karşılaşınca Huawei, katlanabilir Mate X'i ertelemişti. Nihayetinde Galaxy Fold, kısıtlı bir tüketici grubunun satın alımına açıldı ve Mate X de gelecek ay Çin'de satışa sunulacak. Ancak şirketler katlanabilir teknolojiye yoğun bir şekilde yatırım yapmaya devam ediyor ve Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi de onlardan biri.

Birkaç ay önce Xiaomi, Twitter'da katlanabilir bir akıllı telefonunun videosunu sunmuştu, ancak cihazla ilgili bilgiler henüz ortaya çıkmadı. Şirket tarafından alınan yeni bir patent ise videoda görülene benzer bir telefona işaret ediyor. Patentte, yan taraflarından iki defa katlanan ve kamera deliğine sahip olan bir akıllı telefon yer alıyor. Bu durum Xiaomi’nin yeni katlanabilir telefonunun ultra-ince çerçevelere sahip olabileceğini gösteriyor.

xiaomi katlanabilir telefon patenti

Cihaz, açık haldeyken arka kısmında ve telefonun iki köşesinde yer alan, birbirlerine oldukça uzakta bulunan iki kameraya sahip. Katlanabilir bir telefon için kesinlikle ilginç bir tasarım seçimi gibi görünüyor.

Xiaomi'nin katlanabilir telefonunun Mi Fold veya Mi Flex adıyla çıkabileceği konuşuluyor ancak şirketten henüz herhangi bir açıklama ve ipucu gelmedi. Şimdiye kadar Xiaomi'den çıkan ve katlanabilir telefon kadar farklı tek cihaz; katlanan bir ekranı olmayan, ancak telefonun tüm gövdesini saran ekranıyla Mi MIX Alpha oldu. Xiaomi'nin katlanabilir telefonunu piyasaya sürüp sürmeyeceği bilinmese de, böylesine farklı bir tasarım görmek ilginç olurdu.

Kaynak : https://beebom.com/xiaomi-patent-foldable-phone-punch-hole-cameras/
18
9
3
0
0
Emoji İle Tepki Ver
18
9
3
0
0