Xiaomi Mi 10 Ultra Kutu Açılış Videosu Lansman Öncesinde Sızdırıldı

28
5
4
3
2
Xiaomi'nin yeni üst segment telefonu olacak Mi 10 Ultra'nın kutu açılış videosu bir YouTuber tarafından sızdırıldı. Böylece Mi 10 Ultra'nın bazı kritik özellikleri ve tasarımı gün yüzüne çıkmış oldu.

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, bugün itibarıyla yeni bir etkinlik düzenliyor ve şirketin kuruluşunun 10. yıldönümü anısına düzenlenen etkinlikte Xiaomi’nin 2020 yılındaki en iddialı akıllı telefonu olacağı tahmin edilen Mi 10 Ultra’nın da tanıtılması bekleniyor. 

Etkinlik 14:30 itibarıyla başlamış olmasına rağmen Xiaomi, henüz Mi 10 Ultra’nın varlığına dair bir ipucu sunmadı. Ancak bir YouTuber, Xiaomi kadar sabırlı kalamamış olacak ki Mi 10 Ultra’nın kutu açılış videosunu paylaştı.

Xiaomi Mi 10 Ultra kamera tasarımı

mi 10 ultra

Videoya göre Xiaomi Mi 10 Ultra, şubat ayında tanıtılan Mi 10 modellerine benzer şekilde delikli ekran tasarımıyla karşımıza çıkacak. Ekrandaki delik, Mi 10 modellerindeki gibi sol üst köşede yer alacak ve cihaz, oldukça yüksek bir ekran/gövde oranı sunacak.

Cihazın arkasına baktığımızda ise sol üst köşeye dikey olarak yerleştirilmiş bir dörtlü kamera kurulumu görüyoruz. Bu kameralardan en üstteki model özellikle dikkat çekiyor zira diğer kameralardan ayrılan metalik bir çerçeveye sahip.

mi 10 ultra

Söylentiler, Xiaomi Mi 10 Ultra’nın 120X zoom destekli bir periskop kamerayla geleceği yönündeydi ki metal çerçeve içine alınmış bu kameranın da söylentilere konu olan 120X zoom destekli kamera olduğu tahmin ediliyor.

Videodaki bir başka detay ise cihazın 120W hızlı şarj destekli bir şarj adaptörüyle gelmesi. Görünüşe göre Xiaomi, Mi 10 Ultra ile birlikte hem hızlı şarj hem de yakınlaştırma noktasında sektörde rakipsiz bir konuma gelecek. Yine de özelliklerin varlığından kesin olarak emin olmak için Xiaomi’nin resmi tanıtımını beklememiz gerekiyor.

Xiaomi Mi 10 Ultra kutu açılış videosu

28
5
4
3
2
Emoji İle Tepki Ver
28
5
4
3
2