Xiaomi Redmi Airdots Kablosuz Kulaklık Türkiye’de Satışa Çıktı: İşte Fiyatı

49
38
20
5
3
Elinin uzandığı her alanda ürün geliştiren teknoloji devi Xiaomi, ürettiği telefonların yanı sıra akıllı teknolojik ürünleri ve ekosistem ürünleriyle de biliniyor. Başarılı şirket Xiaomi'nin yurt dışında fazlasıyla sevilen kulaklıkları Xiaomi Redmi Airdots, Türkiye'de de satışa çıktı.

Akıllı telefonunun dışında elektronik cihaz sektörünü de domine etmeye çalışan Xiaomi, farklı teknolojik ürünleriyle birçok kullanıcının gönlüne taht kurmuş durumda. Powerbank'lerden masaj aletlerine, oyuncu ekipmanlarından akıllı hoparlörlere birçok ürün üreten Xiaomi, şimdi de kullanıcılarına yeni kulaklıklarını sundu.

Apple'ın Airpods isimli kulaklıklarıyla birlikte kullanıcıların gözdesi haline gelen kulak içi kablosuz kulaklıklar, birçok farklı üretici tarafından üretilmeye başlamıştı. Airdots isimli serisiyle 'Airpods katili' olan Xiaomi, seriye yeni ve fazlasıyla bütçe dostu bir kulaklık ekledi.

xiaomi

Son derece göze hitap eden ve Airpods'ların aksine fazla göze batmayan kulaklıklar hafif ve küçük bir tasarıma sahip. Sınıfına göre son derece uygun bir fiyata sahip olduğu göz önünde bulundurulduğu zaman ses konusunda da öne çıkan kulaklıklar, 7,2 mm'lik sürücüleri sayesinde boyutlarına göre oldukça başarılı bir ses seviyesini kullanıcılarına sunuyor. Mükemmel bir ses kalitesine sahip olmasa da Xiaomi Airdots'un fiyatına göre alabileceğiniz ender güzel kulaklıklar arasında bulunduğunu söyleyebiliriz.

airdots

Bluetooth kulaklıklardaki en önemli ikinci konu olan pil ömründeyse 4 saatlik bir müzik deneyimini sunuluyor. Tüm bunların yanı sıra 150 saatlik bir bekleme süresi olduğunu belirtmekte de yarar var. Şarj konusuna gelecek olursak kulaklıklar, 1,5 saat gibi bir sürede şarj olurken kulaklıkların kutusu da 2 saatte tam şarja ulaşıyor.

Bağlantı konusunda Bluetooth 5.0 kablosuz bağlantı teknolojisini kullanan kulaklıklar 10 metrelik bir iletişim mesafesine sahip. Bu da günümüzde standart bir hale geldiği için düşük fiyatın engellemediği bir konu olduğunu söyleyebiliriz.

Son olarak fiyat konusuna gelecek olursak Xiaomi'nin gerçekten başarılı bir fiyat performans oranını ortaya koyduğu bir gerçek. Türkiye'de satışa giren ve Xiaomi Türkiye garantili Xiaomi Redmi Airdots Tws Bluetooth 5.0 kulaklık, Evofone'da 249,00 TL'ye satın alınabiliyor.

49
38
20
5
3
Emoji İle Tepki Ver
49
38
20
5
3