Xiaomi’nin Yeni Kablosuz Kulaklığı ve Yazıcısı, Bluetooth Sertifikası Alırken Ortaya Çıktı

14
1
1
1
0
Teknoloji dünyasında sızıntılar olmadan geçen bir süre neredeyse hiç olmuyor. Bu sızıntılara bir yenisi daha eklendi. Sızıntılar, Bluetooth’un sitesinde Xiaomi markalı iki yeni ürünün belgelerinin bulunmasıyla ortaya çıktı.

Bluetooth SIG isimli web sitesinde bulunan bazı sertifikalar sonucunda Xiaomi’nin çıkarmayı planladığı iki yeni ürün gün yüzüne çıktı. Bu ürünlerden ilki “Pocket Photo Printer”, diğeri ise ”Mi True Wireless Earphones 2”. İki cihazın da belgelenmesi, geçen haftanın başlarında gerçekleştirilmiş.

Pocket Photo Printer adından da anlaşılabileceği üzere taşınabilirliğiyle ön plana çıkan bir cihaz olacak. Bu sayede yanınızda taşıyabildiğiniz bu cihazla dilediğiniz zaman çektiğiniz fotoğrafları basabileceksiniz. Bu ürünün 2018 Şubat’ında çıkan XPRINT Pocket AR Photo Printer ile benzer olacağı düşünülüyor.

mi true wireless earphones 2

Bu ürünün “Mi” mi yoksa “Mija” ismini mi kullanacağı henüz bilinmiyor. Hatta bu isimlerden farklı bir model ismiyle bile gelebilir. Belgede belirtilene göre cihaz, Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanacak ve bu sayede çekim alanı çok daha yüksek olacak. Cihaz, aynı zamanda Zero Ink teknolojisine sahip. Yani kartuşa ihtiyaç duymayacak.

Mi True Wireless Earphones 2’nin ise ocak ayında piyasaya sürülen Mi Bluetooth Earphones Air modelinin devam ürünü olacağı kesin. Tasarımında büyük bir değişiklik olacak mı bilinmiyor ancak bu cihaz da Bluetooth 5.0 teknolojisini kullanacak. Bu teknolojiyle cihaz, birlikte önceki modele göre çok daha güçlü bir bağlantı, daha uzun bir bağlantı menzili ve daha iyi bir batarya ömrüne sahip olacak.

pocket photo printer

İki cihazın ne zaman çıkış yapacağı bilinmiyor ancak şirket muhtemelen çıkışlarını birlikte yapmayacaktır. Mi True Wireless Earphones, Avrupa’da çıkışını daha geçen ay yaptı yani yakın zamanda bir devam ürününün çıkış yapması pek mümkün görünmüyor.

Kaynak : https://www.gizmochina.com/2019/07/25/xiaomi-pocket-photo-printer-and-mi-true-wireless-earphones-2-get-bluetooth-certification/
14
1
1
1
0
Emoji İle Tepki Ver
14
1
1
1
0