Xiaomi, Redmi Y3'ün Dayanıklılığını Kanıtlayan Bir Video Yayımladı

27
18
11
8
5
Xiaomi'nin merak uyandıran akıllı telefonu Redmi Y3, 24 Nisan'da gerçekleşecek etkinlikte tüketiciye sunulacak. Çıkışına birkaç gün kalan Redmi Y3'ün dayanıklılığı ise yayımlanan videoda ortaya kondu.

Xiaomi, resmi çıkışına birkaç gün kalan Redmi Y3'ün ne kadar dayanıklı bir akıllı telefon olduğunu gözler önüne seren bir video yayımladı. Redmi Hindistan'ın Twitter hesabından yayımlanan videoda Redmi Y3'ün adeta işkence gördüğüne şahit oluyoruz.

32 megapiksellik devasa bir ön kamerayla tüketicileri karşılayacak olan Redmi Y3, su damlası çentiğine sahip bir ekran ve oldukça ince bir çerçeveyle karşımıza çıkıyor. Android 9 Pie ile çalışacağını bildiğimiz cihazın bataryası ise 4.000 mAh büyüklüğünde.

Birkaç gün sonra tanıtılacak olan Redmi Y3'ün teknik detaylarıyla ilgili bilinen tüm detaylar bunlarla sınırlı. Yayımlanan videoda da cihazın tasarımıyla ilgili birçok detay gözümüze çarpıyor. Xiaomi Redmi Y3, 24 Nisan'da gerçekleşecek etkinlikte resmi olarak satışa sunulacak. Etkinlikte duyurulan detayların ardından Redmi Y3 ile ilgili daha fazla bilgiyi sizlerle paylaşıyor olacağız.

Kaynak : https://www.neowin.net/news/xiaomi-india-teases-upcoming-flagship-redmi-y3-in-a-video
27
18
11
8
5
Emoji İle Tepki Ver
27
18
11
8
5