5
3
0
0
0

Çinli teknoloji devi Xiaomi, haberlerimize daha çok akıllı telefonlarıyla konu oluyor olsa da şirketin tüm numarası bu değil. Geliştirdiği ekosistem ürünleriyle de milyonlarca tüketicinin beğenisini kazanan Xiaomi'nin dikkat çekici ürünlerinden bir tanesi de hem yatay hem de dikey olarak kullanılabilen bir ütü. YouTube ekibimiz bu ürünü, sizler için detaylıca inceledi.

Xiaomi'nin yeni ütüsü, aslında görünüş itibarıyla pek de ütü gibi değil. Daha çok bir fön makinesi gibi görünen cihazın dikkat çeken özelliği, boyutuna ve özelliklerine göre sunduklarının çok yüksek seviyede olması. Şirket, bu ütü modeliyle kullanıcıların işlerini kolaylaştırırken, kırışıklık giderme konusunda da beklentileri aşan bir performans sunuyor. Webtekno Plus isimli YouTube kanalımızda paylaştığımız video, ütünün sunduğu özellikleri tüm detaylarıyla ortaya koyuyor.

İşte Xiaomi'nin hem yatay hem de dikey kullanılabilen ütüsü

Xiaomi Ütü

YouTube ekibimizin incelediği ütü, anlık koşullarınıza göre yatay veya dikey olarak kullanılabiliyor. Küçük bir alt tablaya sahip olan ütü, bu aparat varken de yokken de kullanılabiliyor. Bu sayede tüketiciler, içinde bulundukları koşulara göre aksiyon alabiliyorlar. Ütünün küçük yapısı, ürünün seyahatler için de uygun hale gelmesini sağlamış durumda.

Xiaomi'nin dikey ve yatay olarak kullanılabilen ütüsü, performans açısından da en azından YouTube ekibimizi tatmin etmiş durumda. Elbette daha gelenekselci büyüklerimizin bu ütünün performansına vereceği puan tartışılır ancak pek çok kullanıcı, Xiaomi'nin yeni nesil ütüsünden fazlasıyla memnun kalacak gibi görünüyor.

5
3
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
5
3
0
0
0