Yarın Tanıtılacak OnePlus 7 Pro'nun Görüntüleri Lansman Öncesinde Ortaya Çıktı

63
2
1
1
1
OnePlus'ın yeni amiral gemisinin fotoğrafları sosyal medyada yayımlandı.

Çinli akıllı telefon üreticisinin merakla beklenen akıllı telefonunun tanıtımından önce fotoğrafları ortaya çıktı. 14 Mayıs tarihinde (yarın) duyurulması beklenen OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro akıllı telefon modellerinden 7 Pro'ya ait fotoğrafların yayılmasıyla kullanıcılardan olumlu geri dönütlerin gelmesi bir oldu.

Kıvrımlı kenara sahip ekranı bünyesinde bulunduran OnePlus 7 Pro, üç adet kameradan oluşan kamera modülünün hemen altında bir adet LED flaşa sahip. Kutu içeriğinde; şarj adaptörü, flip-cover (kapaklı) kılıf, SIM yuvası için iğne ve akıllı telefonun kendisinin bulunduğu yayımlanan fotoğrafta gözükürken kulaklık bulunup bulunmadığına dair ne yazık ki herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Ekranının büyüklüğü ve çerçevesizliğiyle gönülleri fetheden OnePlus 7 Pro, 48 MP çözünürlüğe sahip ana kamerasıyla gündemden düşmeyecek gibi gözüküyor. Yarın gerçekleştirilecek etkinlikte lanse edilecek olan OnePlus 7 Pro'nun fiyatı ise 6/8/12 GB RAM'in yanında 256 GB dahili depolamalı modelleri için sırasıyla 699/749/819 euro olarak belirlendi.

OnePlus 7 Pro'nun ortaya çıkan fotoğraflarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Kaynak : https://www.androidpure.com/oneplus-7-pro-real-images-leak-official-launch/
63
2
1
1
1
Emoji İle Tepki Ver
63
2
1
1
1