18+ Fatality Dolu Yeni Mortal Kombat Filminin Çekimleri Başladı

40
3
1
0
0
Mortal Kombat daha önce de sinemaya uyarlanmıştı. O günlerden yaklaşık 20 yıl sonra Mortal Kombat serisi beyaz perdeye geri dönmeye hazırlanıyor. Warner Bros ve New Line Cinema, yeni yapımda daha iyi bir film yapmaya hazır gibi duruyor.

Mortal Kombat, ilk olarak 90’lı yıllarda beyaz perdeye geldi. Dünyayı oyun salonu/atari salonu çılgınlığının sardığı dönemde beyaz perdede yer alan film, dönemine kıyasla çok iyi para kazandırdı. Filmler pek iyi değildi, o yüzden devamı gelmedi. 

Warner Bros ve New Line Cinema, yeni filmin çekimlerinin Güney Avustralya’da başladığını açıkladı. Yönetmenliğini Simon McQuoid’in yaptığı filmin senaryosunu ise Greg Russo kaleme aldı. Filmin yapımcısı, Aquaman filminde yönetmenlik yapan James Wan. Filmin kadrosu ise oldukça renkli. 

Filmin oyuncu kadrosu Joe Taslim (Sub-Zero), Ludi Lin (Liu Kang), Jessica McNamee (Sonya Blade), Josh Lawson (Kano), Tadanobu Asano (Raiden), Mechad Brooks (Jackson “Jax” Bridges), Chin Han (Shang Tsung), Hiroyuki Sanada (Scorpion), Max Huang (Lung Lao) ve Sisi Stringer (Mileena)’dan oluşuyor. Filmde Lewis Tan da bilinmeyen bir karakter olarak rol alacak. 

11. Mortal Kombat oyunu geldi

mortal kombat 11

Mortal Kombat serisi bu yıl serinin 11. oyunuyla sevenlerinin karşısına çıktı. Şu anda kullanılan konsollarda oynanabilen, gelişmiş mekaniklere sahip olan oyunda interaktif bölümler ve şimdiye kadarki en kanlı fatalityler yer alıyor. Mortal Kombat filmi şu anda yeterince ilgi görebileceği bir hayran kitlesine sahip. 

Filmin konusu hakkında şu anda çok bir bilgi yok ancak en nihayetinde bu bir Mortal Kombat filmi olacaksa insanların ilk beklentisi de epik bir hikaye olmayacaktır. Yalnızca eski filmlerdeki gibi karakterlerin sırf karizmatik görünmek için garip laflar etmemesi ve mantık sınırları içerisinde ilerleyen bir senaryo insanlara yeterli gelecektir. 

Yeni Mortal Kombat filmi 5 Mart 2021’de vizyona girecek.

Kaynak : https://www.slashfilm.com/new-mortal-kombat-movie/
40
3
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
40
3
1
0
0