Yıldız Robocon’19, 23-24 Mart'ta YTÜ'de

4
1
1
0
0

Yıldız Teknik Üniversitesi Robotik ve Otomasyon Kulübü tarafından, bu yıl altıncısı düzenlenecek olan Yıldız Robotics Contest, Türkiye’nin dört bir yanından 7’den 70’e robot meraklısı yarışmacıları ve yaklaşık 2500-3000 ziyaretçiyi ağırlayan bir yarışmadır. Diğer robot yarışmalarındaki gelenekselleşmiş kategorilerin yanında Yıldız Savaşları Kategorisiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmiş ve bu alandaki iddiasını kanıtlamıştır.

Yıldız Robocon, yarışmaların yanı sıra şirket yetkilileri ve alanında uzman kişilerce çeşitli konularda verilen seminer ve yapılan sunumlarla sorularınıza yüz yüze cevap bulabileceğiniz bir ortam hazırlamaktadır. Etkinliğin amacı ülkemizdeki robotik sektörüne farkındalık kazandırmak ve bu sektörün gelişmesini sağlamakla beraber proje çalışmalarına duyulan ilgiyi artırmaktır. Bu amaç doğrultusunda iki gün süren organizasyon, farklı kategorilerde heyecanlı anlara ev sahipliği yapmaktadır.

23-24 Mart tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Yıldız Robocon’19 hakkında daha detaylı bilgi almak için yildizrobocon.org web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

4
1
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
4
1
1
0
0