YouTuber PewDiePie'ın Yeni Mobil Oyunu Pixelings, Android ve iOS İçin Yayınlandı

19
8
3
2
2
Dünyanın en ünlü YouTuber'larından bir tanesi olan PewDiePie'ın yeni mobil oyunu, hayranların hizmetine sunuldu. RPG türündeki PewDiePie's Pixelings isimli oyun, App Store ve Google Play Store üzerinden indirilebiliyor.

Dünyanın en popüler YouTuber'larından bir tanesi hiç şüphesiz PewDiePie. An itibarıyla 102 milyondan fazla abonesi bulunan PewDiePie, ürettiği kendine özgü içeriklerle popülaritesini bu noktaya getirmeyi başardı ve görünen o ki PewDiePie, uzunca bir süre daha dünyanın en popüler YouTuber'ı olmaya devam edecek.

YouTuber'lar, artık sadece YouTube platformuna tıkılıp kalmıyorlar. Pek çok YouTuber, farklı projelere de dahil oluyor ve böylelikle, sesini daha da çok kişiye duyurma fırsatı yakalıyor. PewDiePie da bugüne dek farklı projelerin içerisinde yer aldı ve bugün itibarıyla PewDiePie'ın en yeni projesi hayata geçti. Dünyanın en popüler YouTuber'ı, artık kendine has bir mobil oyuna sahip.

PewDiePie's Pixellings

"PewDiePie's Pixelings" olarak isimlendirilen bu oyun hem Android hem de iOS üzerinden oynanabiliyor. RPG türünde bir oyun olarak karşımıza çıkan PewDiePie's Pixelings, daha çok 32 bit oyun dönemi andıran grafiksel özelliklere sahip. Oyunun temel konusunu ise önünüze gelen zorlukların üstesinden gelmek ve çevrimiçi PvP savaşlarına katılmak oluşturuyor.

Oyun, PewDiePie hayranlarına ücretsiz olarak sunuluyor ancak diğer tüm mobil oyunlarda olduğu gibi PewDiePie's Pixelings'te de uygulama içi alım satımlar bulunuyor. Elbette PewDiePie's Pixelings içerisindeki alım satım işlemlerine dahil olmak zorunda değilsiniz ancak uygulamalarda yer alan reklamlardan nefret ediyorsanız, en azından bununla ilgili bir satın alma işlemi gerçekleştirmeniz gerekebilir. Eğer PewDiePie hayranları için geliştirilen PewDiePie's Pixelings isimli oyunu indirmek isterseniz, hemen aşağıda bulunan bağlantıları kullanabilirsiniz.

Kaynak : https://segmentnext.com/2019/11/19/pewdiepies-pixelings-can-now-be-downloaded-on-iphone-and-android/
19
8
3
2
2
Emoji İle Tepki Ver
19
8
3
2
2