"Cep Minibüsü" 2023 Kia Ray Tanıtıldı: Küçük Olsun Benim Olsun Diyenlere...

16
3
3
1
0
Kia, seçili pazarlarda sattığı küçük şehir otomobili Ray'i makyajladı. 2023 model otomobil, hala oldukça küçük ve az yakan bir performansa sahip.

Güney Koreli otomobil üreticisi Kia, küçük şehir otomobili Ray'i makyajladı. 2017 yılından beri aynı tasarımı kullanan otomobil, yapılan çalışmalarla ufak tefek değişiklikler yaşadı. Gelin hep birlikte, Kia Ray'e yakından bakalım.

2023 Kia Ray, oldukça küçük bir otomobil. 3.595 mm uzunluğunda olan otomobil, 1.595 mm genişlik ve 1.700 mm yüksekliğe sahip. Aracın tasarım detaylarına baktığımızda ise kısmen kapalı ızgara ve yeni far tasarımı ortaya çıkıyor. Bu far tasarımı, önceki nesilde tamponun altında yer alan sis farlarını üst kısma taşımış durumda.

Makyajlı Kia Ray işte böyle görünüyor

Kia Ray

Makyajlı Kia Ray'in arka kısmı, dümdüz bir yapıya sahip. Bu tasarım mükemmel derecede şık görünmüyor olsa da otopark sorunu için avantajlı. Aracı park etmek oldukça kolay olacaktır.

Kia

Aracın iç tasarımının da oldukça sade olduğunu söylemek gerekiyor. Orta konsola yerleştirilmiş 4.2 inç boyutlu bilgi-eğlence ekranı, yan kısımlarındaki havalandırma delikleriyle bütünleştirilmiş durumda. Nispeten yüksek bir şekilde konumlandırılmış vites topuzu da dikkat çeken detaylar arasında yer alıyor.

Ray

Kia Ray, 1.0 litrelik 3 silindirli bir motora sahip. Bu teknik bilgi, otomobilin yalnızca görünümüyle değil, sunacağı düşük performans ile de şehir otomobili olduğunu gözler önüne seriyor. Bu denli küçük bir motorun çok yakma olasılığı da yok. Aracın fiyatı bilinmezken Kia Ray'i Türkiye'de görmemiz pek de olası değil gibi görünüyor.

Kaynak : https://tr.motor1.com/news/603697/kia-ray-ikinci-makyaj/
16
3
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
16
3
3
1
0