33
13
5
4
2

Birçoğumuz geçmişte merak ettiğimiz kişilerin Instagram profiline girmeye çalışmış ancak hesapların gizli olduğu gerçeğiyle yüzleşmişizdir. Bu durumda çareyi sahte bir hesap açmakta bulabilirsiniz fakat geliştirilen yeni bir uygulama, sizleri tüm bu dertlerden kurtarmayı ve Instagram'daki gizli profilleri göstermeyi vadediyor.

İncelememize geçmeden önce bu uygulamayı kullanarak Instagram hesap bilgilerinizi üçüncü taraflarla paylaştığınızı ve hesabınıza karşı bir tehdit oluşturabileceğini, bu sebeple uygulamayı kullanıp kullanmamanın tamamen sizin inisiyatifinizde olduğunu belirtelim. Gerekli hatırlatmaları da yaptığımıza göre artık programın gerçekten işe yarayıp yaramadığına geçebiliriz.

Instagram'da gizli profilleri gösterdiğini iddia eden uygulama çalışıyor mu?

İster telefondan isterseniz de internet tarayıcınızdan kullanabileceğiniz Postegro adlı bu uygulamada çeşitli özelliklerin sunulduğu birkaç farklı paket bulunuyor. Bu noktada biz, uygulamanın tüm özelliklerini test edebilmek için 209 TL'ye satılan 'Hepsi Bir Arada' paketini satın almayı tercih ettik.

Uygulamanın çalışma mantığından da kısaca bahsetmek gerekirse eğer profilini görmek istediğiniz kişinin takipçilerinden herhangi biri daha önce bu uygulamayı kullanmışsa o profili gizli de olsa görüntüleyebiliyorsunuz. Bu noktada uygulama %100 başarı oranıyla çalışmasa da birçok gizli profili görüntüleyebildiğimizi söyleyebiliriz.

Denediğimiz süre boyunca birçok kişinin profilini görüntülemeyi başarsak da başarısız sonuçlar olduğunu, sizin profilini görüntülemek istediğiniz kişinin takipçilerinden herhangi biri bu uygulamayı kullanmadığı için istemediğiniz sonuçlarla karşılaşabileceğinizi unutmamak gerekiyor. Bunun yanında ayrıca "Profilimi kimler görüntüledi?" özelliğinin de çalışmadığını da söyleyebiliriz.

Sonuç olarak programın birçok özelliğinin çalışmadığını, çalışanların da yarım yamalak çalıştığını görüyoruz. Bu noktada üçüncü taraf bir uygulamaya kredi kartı ve Instagram hesap bilgilerini vermenin ne kadar mantıklı olduğunun yanıtını ise sizlere bırakıyoruz. Bunun gibi daha fazla içeriğe ulaşmak için sitemizi ve YouTube kanalımızı takip edebilirsiniz.

33
13
5
4
2
Emoji İle Tepki Ver
33
13
5
4
2