3 Efsane Pokemon, Pokemon Go'ya Geri Geliyor

14
6
1
0
0
Niantic, Pokemon Go oyuncularına yakında efsanevi pokemonlar Cresselia, Kyogre ve Groudon'u yakalamak için bir şans daha sunacak.

Pokemon Go'nun devam eden  Extraordinary Raid Haftası etkinliği, 28 Mayıs'ta sona erecek. Oyuncular, bu zamana kadar yeni Raid Boos'larla savaşma ve ekstra bonus kazanma şansına sahip olacak. Bunun yanı sıra Niantic, yakında üç efsanevi pokemonun Gym'lere getirileceğini açıkladı. Oyuncuların bu pokemonların Shiny formlarıyla karşılaşma şansları da olacak.

Cresselia, Kyogre ve Groudon, önümüzdeki birkaç hafta boyunca beş yıldızlı Raid'ler olarak tekrar ortaya çıkıyor. 27 Mayıs - 18 Haziran tarihleri ​​arasında Raid'lerde ortaya çıkan ilk pokemon, Cresselia olacak. Kyogre'nin 18 Haziran - 27 Haziran tarihleri ​​arasında, Groundon'un ise 27 Haziran - 10 Temmuz tarihleri ​​arasında görünmesi planlanıyor.

Pokemon Go'da bu üç efsanevi pokemonu görmek oldukça zor. Eğer onları yakalamak için önceki şansları kaçırdıysanız bu etkinlik, bu efsanevi pokemonları koleksiyonunuza eklemek için iyi bir fırsat.

Bu üç pokemonun her biri farklı bir türü temsil ediyor. Bu nedenle oyuncular, onları yakalamak için daha kolay takım oluşturabilecekler gibi görünüyor. Psychic tip bir pokemon olan Cresselia; Bug, Dark ve Ghost Pokemon'a karşı zayıf. Water tipi efsanevi pokemon olan Kyogre'nun savunmasız olduğu türler, Grass ve Electric türü pokemonlar. Ground tipi pokemon olan Groudon ise Grass, Water ve Ice türü pokemonlara karşı dezavantajlı konumda bulunuyor.

Bu arada, Azelf, Mesprit ve Uxie'yi yakalamak için de hala bir şans bulunuyor. Efsanevi göl üçlüsü, 27 Mayıs'a kadar Raid'lerde ortaya çıkacak.

Ayrıca Niantic, Pokemon Go'nun bir sonraki Topluluk Günü'nü de ilan etti. Haziran ayındaki etkinliğin 8 Haziran Cumartesi günü gerçekleşmesi planlanıyor. Etkinliğin pokemonu Ruby ve Sapphire'den evrilen sevimli tembel yaratık Slakoth olacak. 

Kaynak : https://www.gamespot.com/articles/pokemon-go-bringing-three-legendaries-back-soon/1100-6467135/
14
6
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
6
1
0
0