Yılın En Çok İzlenen Türk Filmi, Amazon Prime Video'ya Geliyor: İşte Prime Video Türkiye'de Ekim Ayında Yayınlanacak Tüm Dizi ve Filmler

203
52
9
8
7
Dünyanın en büyük e-ticaret platformu Amazon, çevrimiçi video hizmeti Amazon Prime Video'nun ekim ayında Türkiye'de yayınlayacağı içeriklerini açıkladı. Amazon Prime Video kullanıcıları, oldukça hareketli geçecek bir ekim ayı yaşayacaklar gibi görünüyor.

Amazon'un çevrimiçi dizi ve filmlerle birlikte sayısız içeriğe ev sahipliği yapan Amazon Prime Video hizmeti, Türkiye'deki kullanıcılar tarafından da büyük ilgi görüyor. Her ay yepyeni içeriklerini aboneleriyle buluşturan Amazon şimdi, ekim ayında Türkiye'de yayınlayacağı içeriklerini duyurdu.

Amazon Prime Video'ya ekim ayında eklenen içeriklere ulaşabilmeniz için "Amazon Prime" abonesi olmanız yeterli oluyor. İlk 30 gün ücretsiz olarak kullanabileceğiniz abonelik paketi, ikinci ay itibarıyla oldukça uygun bir fiyata, 7,90 TL'ye satın alınabiliyor. Gelin, Amazon Prime Video'nun ekim ayı yeni içeriklerine göz atalım.

Amazon Prime Video'da Ekim 2022 - yeni dizi ve film listesi:

  • Bergen (7 Ekim)
  • Catherine Called Birdy (7 Ekim)
  • The Peripheral (21 Ekim)
  • Run Sweetheart Run (28 Ekim)
  • The Devil's Hour (28 Ekim)

Ekim ayında Amazon Prime Video Türkiye’de yayınlanacak yapımlar

Bergen (7 Ekim)

Film, gücünü hayallerinden, sesinden ve hayata dair hiç vazgeçmediği umudundan alan yetenekli bir müzisyenin hayatını ele alan film, Bergen olarak bilinen Belgin'in Ankara'dan Adana'ya, oradan da yaşadığı aşkın ardından ebediyete uzanan öyküsünü anlatıyor. Bergen, sinemalarda 5,5 milyon izleyici tarafından izlenmişti.

Catherine Called Birdy (7 Ekim)

Film, 1290 yılında İngiliz köyü Stonebridge'de yşayan Leydi Catherine'yi konu alıyor. Lord Rollo ve Leydi Aislinn'in en küçük çocuğu olan Catherine, cesur, zeki ve maceraperesttir. Babası tarafından toprak ve para karşılığında satılmaya çalışılırken aile, en kötü talibiyle karşılaştığında sevginin sınavına girer.

The Peripheral (21 Ekim)

Flynne Fisher (Chloe Grace Moretz) Güney Amerika'nın kırsal kesiminde yaşamakta, yerel bir 3D baskı dükkanında çalışmakta ve bir yandan da zenginler için VR oyunları oynayarak ihtiyaç duyduğu ekstra parayı kazanmaktadır. Bir gece bir kulaklık takar ve kendini fütüristik Londra'da bulur; şık ve gizemli bir dünya, kendi zorlu varoluşundan çekici bir şekilde farklıdır. Ama bu daha önce oynadığı hiçbir oyuna benzememektedir:  Flynne bunun sanal gerçeklik olmadığını, gerçek olduğunu anlamaya başlar.

Run Sweetheart Run (28 Ekim)

run sweetheart run

Bekâr anne Cherie (Ella Balinska), patronu en önemli müşterilerinden biriyle görüşmesi için ısrar ettiğinde başlangıçta endişeli olsa da karizmatik Ethan (Pilou Asbæk) ile tanıştığında rahatlar ve heyecanlanır. Etkili iş adamı beklentilerin aksine Cherie'nin ayaklarını yerden keser. Ancak gecenin sonunda, ikisi baş başa kaldığında gerçek, vahşi doğasını ortaya çıkarır. Darp edilen ve dehşete düşen Cherie, canını kurtarmak için kaçar ve kendisini tamamen yok etmeye kararlı, kana susamış bir saldırganla amansız bir kedi-fare oyunu da başlar. Bu soluk soluğa izleyeceğiniz kara gerilimde Cherie kendini hayal edebileceğinden çok daha tuhaf ve şeytani bir komplonun hedefinde bulur.

The Devil's Hour (28 Ekim)

Dizi, her gece tam olarak 3.33'te korkunç görüntülerle uyanan Jessica Raine'in canlandırdığı Lucy'nin hikayesini izleyicilere aktarıyor: Şeytanın saati. Lucy'nin sekiz yaşındaki oğlu içine kapanık ve duygusuzdur. Annesi ise boş sandalyelerle konuşuyor. Evine, kendisine ait olmayan bir hayatın yankıları musallat olmuştur. Lucy'nin adı açıklanamaz bir şekilde bölgedeki bir dizi vahşi cinayetle ilişkilendirildiğinde, bunca yıldır ondan kaçan cevaplar da nihayet odak noktasına girecektir.

203
52
9
8
7
Emoji İle Tepki Ver
203
52
9
8
7