Apex Legends'ta Resmi Olarak Açıklanmayan 8 Yeni Karakter Ortaya Çıktı

29
6
6
2
1
Apex Legends'ın oyun içi dosyalarını karıştıran bazı oyuncular, 8 yeni karakter keşfetti. Karakterlerin hangi yeteneklere sahip olduğu ise henüz bilinmiyor.

Veri madencileri, Apex Legends’ın verilerini incelemeye devam ediyor. Oyun içi dosyalarda keşfedilen verilerde simgeleri, konseptleri ve isimleriyle birlikte 8 yeni karakter ortaya çıktı. Listenin tamamı, daha önceden sızdırılmış olan Octane ve Wattson ile birlikte Reddit’te yayınlandı.

Veri madencisi Shrugtal, yeteneklerinin henüz bilinmediği ve resmi olarak açıklanmamış yeni karakterleri keşfetti. Octane ve Wattson üzerine yapılan veri madeninden sonra özelliklerinin ne olabileceği hemen hemen biliniyordu. Fakat bu 8 karakter o kadar yeni ki oyunun yapımcısı Respawn bile bu karakterlerin özelliklerinin ne olacağını belirleyememiş gibi görünüyor.

Bu karakterleri oyunun dosyalarında bulmak, elbette onların gerçekten karşımıza çıkacağını garantilemiyor ancak daha önceden sızdırılan karakterlerden birinin konsept resmi Pathfinder’da çoktan yayınlandı. Eğer sol üst köşeye bakarsanız, bir Wraith posteri görebilirsiniz ama posterdeki haliyle Wraith; biraz cyberpunk, biraz da samuray havasına bürünmüş gibi.

Respawn henüz yeni karakterler hakkında açıklama yapmadı ancak bugün veya yarın Battle Pass ile Octane’in geleceğini biliyoruz. Respawn'dan gelebilecek açıklamaları anbean takip ederek sizlere aktarıyor olacağız.

Kaynak : https://www.pcgamer.com/new-apex-legend-characters-abilities/
29
6
6
2
1
Emoji İle Tepki Ver
29
6
6
2
1