Apple Arcade'deki Oyun Sayısı, Yeni Eklenen Oyunlarla 100'e Ulaştı

12
11
4
0
0
Apple, aylık aboneli oyun hizmeti Apple Arcade'e 6 yeni oyun daha ekledi. Yeni eklenen oyunlarla oyun servisi 100 oyunluk bariyeri de aştı.

Apple’ın aylık ödemeli oyun servisi Apple Arcade, çıktığı günden bu yana düzenli olarak kullanıcılarına yeni oyunlar sunmaya devam ediyor. Çıkışında insanların ön yargısıyla karşılaşan servis, aslında birçok kişiyi de memnun etmeyi başardı ve yoluna devam ediyor.

Son olarak Apple, bugün Apple Arcade’e 6 yeni oyun daha ekledi. Yeni oyunların eklenmesiyle birlikte Apple’ın oyun servisi 100 oyun bariyerini aştı. Apple Arcade’e üye olan kullanıcılar, bugün itibariyle toplamda 100 farklı oyunun sahibi oldular.

İşte Apple Arcade’e eklenen 6 yeni oyun:

apple arcade

Bugün Apple Arcade’e eklenen ve abone olan kullanıcıların kavuştuğu 6 yeni oyun şu şekilde:

  • Discolored (Shift Eye)
  • Guildlings (Sirvo Studios)
  • Sociable Soccer (Rogue Games)
  • UFO on Tape: First Contact (Revolutionary Concepts)
  • Takeshi & Hiroshi (Oink Games)
  • Marble It Up: Mayhem! (The Marble Collective)

Yukarıda listelediğimiz yeni oyunları iPhone, iPad ya da Apple TV platformlarında oynayabilirsiniz. Ayrıca Discolored, Guildling ve Sociable Soccer oyunlarına Mac bilgisayarlarından da erişebilirsiniz.

19 Eylül’deki çıkışından beri her geçen hafta yeni oyunlarla karşımıza çıkan Apple Arcade’in aylık üyelik fiyatı ülkemizde 35 TL. Bu fiyatı her ay düzenli şekilde ödeyen her kullanıcı, saydığımız oyunlarla birlikte toplam 100 farklı oyunu Apple cihazlarından oynayabilir.

google play pass

Android kullanıcıları ise Apple Arcade’in rakibi olarak piyasaya sürülen Google Play Pass’i tercih edebilirler. Yalnız iki servis arasında büyük bir fark bulunuyor. Apple, oyun servisine App Store’da bulunmayan ve yeni geliştirilen oyunları seçerek eklerken Google, Play Store’da bulunan oyunları servisine ekliyor.

Hatırlatmamız gereken bir nokta daha var. Google Play Pass, şu anda yalnızca Amerika Birleşik Devletleri’ndeki kullanıcılarına hizmet veriyor. Dolayısıyla Google’ın hizmeti henüz ülkemize giriş yapmamış durumda. Ayrıca Google’ın oyun servisi için ülkemizde nasıl bir fiyat belirleyeceği de netlik kazanmış değil.

Kaynak : https://www.macrumors.com/2019/11/08/apple-arcade-100-games/
12
11
4
0
0
Emoji İle Tepki Ver
12
11
4
0
0