Apple, macOS 10.15'in Arayüzüne Daha Fazla iOS Ögesi Ekleyecek

14
2
0
0
0
macOS kullanıcılarının merakla beklediği macOS 10.15, beklentileri karşılayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde iPad ile ilgili yeni detayları ortaya çıkan macOS, bu kez de Siri'yle ilgili detaylarla karşımıza çıktı.

2018 ve 2019 dönemini şimdiye kadar verimli geçiren Apple, macOS'i da geliştirmekten geri kalmıyor. Ortaya çıkan yeni haberlere göre, macOS'in arayüzüne daha fazla iOS ögesi eklenecek.

9to5Mac ekibinden Guilherme Rambo'nun verdiği haber, hali hazırda Siri'yi barındıran macOS'in Siri'nin Kestirme ögelerini de çok yakında arayüzüne ekleyeceğini duyurdu. Bildiğiniz üzere macOS'te varolan Siri'nin işlevleri oldukça kısıtlıydı.

Yazdığı haberde macOS 10.15 ile birlikte Siri Kestirmeleri'nin yanı sıra Ekran Saati özelliğinin de yayımlanabileceğini belirten Rambo, daha önce kimlik bilgilerinin görüntülenmesi için tarayıcıya yönlendirildiğimiz macOS'in artık kimlik kısmı için özel bir sekmesi olacağını da ekledi.

Merakla beklenen macOS'in WWDC 2019 (Uluslararası Geliştirici Konferansı)'nda resmi olarak yayımlanması bekleniyor. Konuyla ilgili daha fazla detay için bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak : https://techcrunch.com/2019/04/19/apple-could-be-adding-siri-shortcuts-and-screen-time-to-macos/
14
2
0
0
0
Emoji İle Tepki Ver
14
2
0
0
0