Avatar 2'nin Devasa Setinden Yeni Bir Fotoğraf Paylaşıldı

50
11
5
4
3
Yapımcı Jon Landau, gişede yeniden başarılı olup olamayacağı fazlasıyla merak edilen Avatar 2'nin setinden yeni bir fotoğraf paylaştı. Söz konusu fotoğraf, Avatar 2 için devasa bir set kurulduğunu gösteriyor.

2009 yılında ilk 3D film olarak vizyona girip gişe rekorlarını alt üst eden ve tarihin en çok hasılat yapan filmi haline gelen (2019’da Avengers: Endgame tarafından geçildi) Avatar’ın devam filmi olacak Avatar 2’nin çekimleri, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisi nedeniyle sekteye uğramıştı.

Filmin yapımcısı Jon Landau, Avatar 2’nin Yeni Zelanda’daki epic setinden yeni bir fotoğraf paylaşarak filmin neden geciktiğini ve üzerine ne kadar düşüldüğünü gözler önüne serdi. Landau, fotoğrafın açıklamasında filmin yönetmeni James Cameron’ın setteki tüm detayları incelediğini ve bu nedenle de setin sanat ekibi diyebileceğimiz Kiwi ekibine teşekkür ettiğini belirtti.

Avatar 2'nin devasa setinden paylaşılan yeni fotoğraf

avatar 2

Daha önce Avatar serisi ile ilgili yapılan açıklamalarda serinin 5. filme kadar uzatılacağı ifade edilmişti. Avatar 2’nin Aralık 2022’de vizyona girmesi planlanıyor ancak koronavirüs pandemisinde olası bir ikinci dalga yaşanması halinde filmin çekimleri yeniden sekteye uğrayabilir ve vizyon tarihi 2023’e sarkabilir. 

Hem Avatar 2 hem de Avatar 3’ün canlı aksiyon çekimleri, 2019 yılında aynı anda başlamıştı. Koronavirüs pandemisi, filmlerin çekimlerini geçici olarak sekteye uğrattı. Ancak bu sırada Weta Digital, herhangi bir canlı aksiyona ihtiyaç duymadığından filmin görsel efektleri üzerinde çalışmaya devam etti.

Kaynak : https://www.cnet.com/news/new-avatar-2-photos-reveal-gigantic-set/
50
11
5
4
3
Emoji İle Tepki Ver
50
11
5
4
3