Avatar: Frontiers of Pandora Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı: Sezon Bileti ve Oyun İçi Para Paketleri İçerecek

16
2
1
0
0
Avatar: Frontiers of Pandora Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı: Sezon Bileti ve Oyun İçi Para Paketleri İçerecek
Ubisoft’un hakkında çok fazla detay paylaşmadığı oyunlardan biri olan Avatar: Frontiers of Pandora hakkında yeni bilgiler sızdırıldı.

James Cameron'ın popüler film serisinin büyüleyici dünyasına dayanan, bir aksiyon-macera türünde olan Ubisoft'un yaklaşan oyunu Avatar: Frontiers of Pandora, 2022 yılında planlanan çıkışın ertelenmesiyle 2023 yılında PlayStation 5, Xbox Series X/S, PC, Stadia ve Luna için çıkış yapacak.

Oyun hakkında çok fazla detay bilinmiyor ancak bir sızıntı kaynağı, oyunun hakkında kırıntı niteliğinde birkaç özelliği duyurdu. Tabii bunlar birer iddia, yine de gelin birlikte bir göz atalım.

Eşli oyun modu, sezon bileti ve daha fazlası

Sızıntı kaynağına göre, oyunda çevrimiçi eşli oyun modu, sezon bileti ve oyun içi para birimi paketleri gibi bazı unsurlar bulunacak. Sızdıran kişi, oyunun ayrıca yeni bir oyun motoru olan Snowdrop Engine ile geliştirildiğini ve filmle aynı zaman çizelgesinde geçmediğini iddia ediyor.

Kaynak, bilgilerini Ubisoft'un resmi web sitesinde bulunan bazı kod parçalarından elde ettiğini iddia ediyor. Bu kod parçaları oyunun sayfasında görünmüyor ancak kaynak kodunda gizlenmiş durumda. Bu nedenle, bu bilgilerin doğruluğunu garanti etmek mümkün değil.

Oyunun net çıkış tarihi henüz belli değil, ancak Ubisoft'un önümüzdeki aylarda (özellikle Haziran’daki Ubisoft etkinliğinde) daha fazla detay paylaşması bekleniyor. Oyunun 2021’de yayınlanan fragmanını yukarıdan izleyebilirsiniz.

Kaynak : https://wccftech.com/avatar-frontiers-of-pandora-will-have-online-co-op-season-pass-and-currency-packs-says-leaker/
16
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
16
2
1
0
0