Avatar: The Way of Water, Disney+'ta Yayınlandı

9
2
1
0
0
James Cameron'ın yıllar boyu beklenen ve geçtiğimiz senenin sonunda sinemalarda izleyicisi ile buluşan filmi Avatar: The Way of Water, beyaz perdede geçirdiği ayların ardından Disney+'ta yayınlandı.

2022'nin en çok konuşulan filmlerinden bir tanesi, hiç şüphesiz Avatar: The Way of Water'dı. İlk kez 2009 yılında tanıştığımız Avatar serisinin devamı niteliğindeki ikinci film, yayınlanmadan önceki dönemde de yayınlandığı dönemde de sinema dünyasının bir numaralı gündem maddesiydi. 

İzleyenleri özellikle yarattığı evrenle içine çekmeyi başaran yapım, sinemada izleme şansı yakalayamayan izleyiciler için Disney+'a geldi. Avatar: The Way of Water, 7 Haziran itibarıyla tüm Disney+ üyelerinin beğenisine sunuldu.

Binlerce film, belgesel, dizi ve animasyona ev sahipliği yapan Disney+, platforma özel içeriklere ek olarak Marvel Studios, National Geographic ve Pixar gibi devlere ait yapımlara da ev sahipliği yapıyor. Platforma üye olmak ve Disney+ ayrıcalıklarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

İlk filmin hikayesinden 10 yıl sonraya gidiyoruz;

Avatar: The Way of Water

Vizyona girmesinden bu yana rekordan rekora koşan Avatar: The Way of Water, 2.32 milyar dolar gişe hasılatı ile dünya çapında tüm zamanların en çok hasılat yapan üçüncü filmi oldu. İlk filmiyle de büyük başarılara imza atan yapımda bu kez ilk filmde izlediğimiz olaylardan on yıl sonrasına gidiyoruz ve bizi bambaşka bir dünya ile yeni maceralar bekliyor.

İsterseniz aylık 64,99 TL, isterseniz yıllık 649,90 TL karşılığında üye olarak, Disney+ avantajlarına anında ulaşabilirsiniz.

#işbirliği

9
2
1
0
0
Emoji İle Tepki Ver
9
2
1
0
0