Bazı OnePlus 7 Pro Sahipleri, 'Hayalet Dokunma' Sorunu Yaşadığını Bildirdi

22
11
3
1
0
OnePlus'ın en yeni cihazının en büyük satış noktası kuşkusuz 90Hz ekranı. Bununla birlikte, kullanıcıların bir kısmı OnePlus 7 Pro'da ekranın bazı bölümlerinde rastgele dokunmalara neden olan bir “hayalet dokunma” sorunu rapor ediyor

OnePlus forumları ve Reddit'te büyüyen bir konu, birkaç OnePlus 7 Pro sahibinin bu sorunu kendi ekranlarında yaşadığını gösteriyor. 'Hayalet dokunuşlar', görünüşe göre pek yaygın bir sorun değil ancak çok sayıda kullanıcı bu sorunla uğraşıyor.

OnePlus 7 Pro ekranındaki bu “hayalet dokunuşlar” bazen sadece bir saniye olurken başka durumlarda uzun süre devam edebiliyor. Birkaç kullanıcı CPU-Z uygulamasının bu rastgele girişleri test etmek için iyi bir yer olduğuna dikkat çekiyor. Android Central ekibi üyelerinden biri, asgari derecede de olsa bu sorunu gördüğünü bildirdi.

Şimdilik, bu 'hayalet dokunuş' sorununun OnePlus 7 Pro’nun donanımıyla ilgili olup olmadığı ya da yazılımla düzeltilebilecek bir şey olup olmadığı açık değil. OnePlus henüz bu konuda yorum yapmadı. Sorunun bir örneğini aşağıdaki videoda görebilirsiniz.

Kaynak : https://9to5google.com/2019/05/24/oneplus-7-pro-ghost-touch-issue/
22
11
3
1
0
Emoji İle Tepki Ver
22
11
3
1
0