Bill ve Melinda Gates Resmen Boşandı: Devasa Serveti Nasıl Paylaşacakları Belli Oldu

57
16
11
6
2
Geçtiğimiz aylarda en çok konuşulan konulardan olan Bill ve Melinda Gates'in boşanma süreci, nihayet noktalandı. Hakim karşısına çıkan çift, anlaşmalı olarak boşandı. Mal varlıklarını eşit şekilde bölüşen çift, vakıflarındaki çalışmalarına da devam edecek.

Geçtiğimiz dönemlerin en çok konuşulan meselelerinden bir tanesi, Bill ve Melinda Gates çiftinin boşanma konusuydu. Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından bir tanesi olan Bill Gates ile eşi, 27 yıldır devam etmekte olan evliliklerini sonlandırma kararı almışlardı. Bu konu şimdi nihayete erdi. Hakim karşısına çıkan çift, anlaşmalı olarak boşandı.

Bill ve Melinda Gates çiftinin ayrılığındaki en çok konuşulan meselelerden bir tanesi, 130 milyar dolarlık servetin nasıl bölüştürüleceğiydi. Konuyla ilgili yapılan açıklamalarda detay verilmedi ancak Gates çiftinin, bu serveti eşit şekilde paylaştığı ifade edildi. Ayrıca ikilinin açtığı Bill ve Melinda Gates vakfı da hizmet vermeye devam edecek.

Melinda Hanım, Gates soyadını kullanmaya devam edecek

Bill ve Melinda Gates boşandı

Konuyla ilgili edinilen bilgilere göre Melinda, Gates soyadını kullanmaya devam edecek. Yani basın onu, Melinda Gates olarak anmaya devam edecek. Melinda Gates ayrıca, vakıftaki görevlerini de sürdürmeye devam edecek.

İkilinin neden boşanmaya karar verdiği tam olarak anlaşılamadı. Ancak Bill Gates, kısa bir süre katıldığı bir kampta her şeyi kendisinin mahvettiğini açıklamıştı. Hatta o dönemlerde, Gates'in hayatında başka kadınların olduğu gibi iddialar gündeme getirilmişti. Melinda Gates, ihaneti kabul etmemiş gibi görünüyor...

Kaynak : https://www.sozcu.com.tr/2021/dunya/bill-ve-melinda-gates-resmen-bosandi-serveti-esit-olarak-paylastilar-6571418/
57
16
11
6
2
Emoji İle Tepki Ver
57
16
11
6
2