Bodrum'a Gelen Bill Gates, Yemek Yediği Restorana Hesap Olarak Küçük Bir Servet Bıraktı

190
33
22
16
14
Bill Gates'in Türkiye'ye birkaç saatlik bir ziyaret gerçekleştirdiği açığa çıktı. Bodrum'da ünlü bir otele ait lüks bir restoranda yemek yedikten sonra ülkemizden ayrılan iş insanı, 7 kişilik ziyafet için adeta küçük bir servet ödedi. Gates'in Türkiye'ye geldiği teknenin şu sıralar Süveyş Kanalı çevresinde olduğu bildirildi.

Microsoft'un kurucusu ve dünyanın en zengin insanlarından bir tanesi olan Bill Gates, dün akşam saatlerinde Türkiye'ye geldi. Lüks yatını Bodrum açıklarına demirleyen Gates, tatil beldesindeki ünlü bir otelin restoranında yemek yedi. Restorana arkadaşlarıyla birlikte geldiği öğrenilen Gates, basın mensuplarına yakalanmamayı başardı. 

Bill Gates'in Türkiye ziyareti, yalnızca birkaç saat sürdü. Ülkemizde yemek yiyen ve Gates için "çerez parası" niteliğinde olan bir hesap ödeyen iş insanı, daha sonra Türkiye'den ayrıldı. Edinilen bilgilere göre Gates'in teknesi şu sıralar Süveyş Kanalı çevresinde dolaşıyor. Peki Gates ve 6 arkadaşı, Türkiye'deki ziyafetinde ne kadar ödedi dersiniz?

Masayı donatan Bill Gates, 80 bin TL hesap ödedi

Bill Gates

Edinilen bilgilere göre Bill Gates ile yanındaki arkadaşları, kendilerine adeta bir ziyafet çektiler. Masayı tamamen donatan ekip, yediklerinin karşılığında 80 bin TL ödeme yaptılar. Bu para Türkiye için yüksek olsa da bahsettiğimiz isim, dünyanın en zengin insanlarından olan Bill Gates...

Bill Gates'in Türkiye'ye yaptığı birkaç saatlik ziyaretle ilgili bilinen başka bir detay yok. Gates ile arkadaşlarının yemek sırasında herhangi bir iş görüşmesi yapıp yapmadığı gibi hususlar meçhul. Konuyla ilgili yeni bir gelişme olursa, sizlere bilgi vermeye devam edeceğiz.

Kaynak : https://www.haberler.com/bill-gates-bodrum-a-geldi-aksam-yemegi-tercih-14292104-haberi/
190
33
22
16
14
Emoji İle Tepki Ver
190
33
22
16
14